Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Sevmenin nedenleri
Konuyu Değerlendir
  • 19 Oy - 2.32 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 215

{EDITOR=<DIV><br><DIV id=post_message_182041><DIV align=center><B><FONT color=magenta>seni seviyorum çünkü her günüm senin sesinle doğuyor,seninle sürüyor<br>[&gt;]gecem ise seninle son buluyor.<br>[&gt;]seni seviyorum çünkü<br>[&gt;]kilometrelerce uzakta olsan bile,<br>[&gt;]buluşma gününü özlemle beklemek hoşuma gidiyor.<br>[&gt;]seni seviyorum çünkü<br>[&gt;]yanımda olmasan bile,<br>[&gt;]yüreğinin benimle olduğunu biliyor<br>[&gt;]her an yanında olduğumu biliyorsun.<br>[&gt;]seni seviyorum çünkü<br>[&gt;]bu mesafelere ragmen<br>[&gt;]yaşanmamışı yaşatabiliyorsun,<br>[&gt;]duygularımda var olabiliyorsun.<br>[&gt;]seni seviyorum çünkü<br>[&gt;]sesinle dünyama bir anda girip,<br>[&gt;]sürprizlerinle beni kendine<br>[&gt;]tekrar tekrar aşık edebiliyorsun.<br>[&gt;]seni seviyorum çünkü<br>[&gt;]yüreğimin tam ortasında varolabiliyorsun.<br>[&gt;]beni hayallere götürebiliyor,<br>[&gt;]umutlarımı geleceğimi düşündürebiliyorsun.<br>[&gt;]şiir yazdırıp,şarkılarda hissettirebiliyorsun kendini.<br>[&gt;]seni seviyorum çünkü<br>[&gt;]ikimize dair bir yaşamı düşündürebiliyorsun,<br>[&gt;]mutluluğun,aşkın varlığına inandırabiliyorsun.<br>[&gt;]engellerin aşılacağını,<br>[&gt;]mücadelenin hırsını,<br>[&gt;]birlikteliğin tek yürek olmanın ve<br>[&gt;]güvenin aşamayacağının olmadığını gösteriyorsun.<br>[&gt;]seni seviyorum çünkü<br>[&gt;]sen hayatıma vazgeçilmez bir anlam katıyorsun.<br>[&gt;]seni seviyorum çünkü<br>[&gt;]sen benimle bende yaşıyor,<br>[&gt;]ben seninle sende varoluyorum.</FONT></B></DIV></DIV><!-- message --><!-- sig --><DIV>__________________ <br></DIV></DIV>EDITOR}
[Resim: image.php?u=5939&dateline=1190631135]

[COLOR=#000000]

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.