{EDITOR=<DIV><br><DIV id=post_message_182041><DIV align=center><B><FONT color=magenta>seni seviyorum çünkü her günüm senin sesinle doğuyor,seninle sürüyor<br>[>]gecem ise seninle son buluyor.<br>[>]seni seviyorum çünkü<br>[>]kilometrelerce uzakta olsan bile,<br>[>]buluşma gününü özlemle beklemek hoşuma gidiyor.<br>[>]seni seviyorum çünkü<br>[>]yanımda olmasan bile,<br>[>]yüreğinin benimle olduğunu biliyor<br>[>]her an yanında olduğumu biliyorsun.<br>[>]seni seviyorum çünkü<br>[>]bu mesafelere ragmen<br>[>]yaşanmamışı yaşatabiliyorsun,<br>[>]duygularımda var olabiliyorsun.<br>[>]seni seviyorum çünkü<br>[>]sesinle dünyama bir anda girip,<br>[>]sürprizlerinle beni kendine<br>[>]tekrar tekrar aşık edebiliyorsun.<br>[>]seni seviyorum çünkü<br>[>]yüreğimin tam ortasında varolabiliyorsun.<br>[>]beni hayallere götürebiliyor,<br>[>]umutlarımı geleceğimi düşündürebiliyorsun.<br>[>]şiir yazdırıp,şarkılarda hissettirebiliyorsun kendini.<br>[>]seni seviyorum çünkü<br>[>]ikimize dair bir yaşamı düşündürebiliyorsun,<br>[>]mutluluğun,aşkın varlığına inandırabiliyorsun.<br>[>]engellerin aşılacağını,<br>[>]mücadelenin hırsını,<br>[>]birlikteliğin tek yürek olmanın ve<br>[>]güvenin aşamayacağının olmadığını gösteriyorsun.<br>[>]seni seviyorum çünkü<br>[>]sen hayatıma vazgeçilmez bir anlam katıyorsun.<br>[>]seni seviyorum çünkü<br>[>]sen benimle bende yaşıyor,<br>[>]ben seninle sende varoluyorum.</FONT></B></DIV></DIV><!-- message --><!-- sig --><DIV>__________________ <br></DIV></DIV>EDITOR}
[COLOR=#000000]
.