Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
EY RABBİM,!
Konuyu Değerlendir
  • 13 Oy - 3.62 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 257

{EDITOR=<DIV><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><FONT face="Times New Roman" size=3>"Ey Rabbim<br>Sözlerin en güzeli hiç şüphesiz sana ait,<br>Bizim söylediklerimiz,<br>Söyleyemediklerimiz,<br>Söyleyeceklerimiz,<br>İçimizde sakladıklarımız,<br>Suskun bıraktıklarımız,<br>Terk ettiklerimiz,<br>Unuttuklarımız,<br>Fısıldadıklarımız,<br>Hepsi, hepsi, sözlerin hepsi!<br>Ancak sana yöneldiği için güzeldir.<br>Şüphesiz duayı dilimize veren sensin,<br>Dilimizi duaya çeviren sensin,<br>Sözlerin en güzeli sana aittir,<br>Ve sözlerin en güzeli sana hitap etmektedir.<br></FONT><B style="mso-bidi-font-weight: normal"><br></B><FONT size=3><FONT face="Times New Roman">"<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p></FONT></FONT></P><TABLE class=MsoNormalTable style="WIDTH: 100%; mso-cellspacing: 0cm; mso-padding-alt: 0cm 0cm 0cm 0cm" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR style="mso-yfti-irow: 0; mso-yfti-lastrow: yes"><TD style="BORDER-RIGHT: #d4d0c8; PADDING-RIGHT: 0cm; BORDER-TOP: #d4d0c8; PADDING-LEFT: 0cm; BACKGROUND: white; PADDING-BOTTOM: 0cm; BORDER-LEFT: #d4d0c8; PADDING-TOP: 0cm; BORDER-BOTTOM: #d4d0c8"><DIV align=center><TABLE class=MsoNormalTable style="WIDTH: 98%; mso-cellspacing: 1.5pt" cellPadding=0 width="98%" border=0><TBODY><TR style="mso-yfti-irow: 0; mso-yfti-lastrow: yes"><TD style="BORDER-RIGHT: #d4d0c8; PADDING-RIGHT: 0.75pt; BORDER-TOP: #d4d0c8; PADDING-LEFT: 0.75pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #d4d0c8; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #d4d0c8; BACKGROUND-COLOR: transparent"><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><SPAN style="COLOR: black"><FONT face="Times New Roman">Ey Rabbim,<br>Ebediyen bana yakınlığını tattırdığın için,<br>Bana vahyettiğin tüm gerçekler için,<br>Bani hayat denen bu sonsuz lezzet pınarının başına oturttuğun için,<br>Bildiğin tüm ayıplarımı örttüğün için,<br>Gördüğün tüm kusurlarımı bağışladığın için,<br>Umuduma katık ettiğin tüm hayallerim için,<br>En sevgilini bana elçi gönderdiğin için,<br>Ey sevgili,<br>Beni aşkına muhatap ettiğin için<br>Sonsuz hamd sana<br>Sonsuz minnettarlık sana<br>Sonsuz minnet sana<br>Sonsuz şükür sana<br>Sonsuz teşekkür sana...<br><br>Ey Rabbim,<br>Tut elimden sonsuz kudret elinle,<br>Beni hiçliğe düşmekten alıkoy,<br>Unutulmuşluktan uzak eyle beni,<br>Varlığına komşu eyle beni,<br>Ben acizim dayanağım sensin,<br>Fakirim ben sığınağım sensin,<br>Dilsizim sözüm sensin,<br>Körüm ben gören sensin,<br>Sağırım, ki sen işitensin...<br><br>Ey Rabbim,<br>Sözlerin en güzeli sana aittir.<br>Ve sözlerin en güzeli sana hitap etmektedir.<br>Bu kırık dökük sözlerimi,<br>Bu perişan hitabımı,<br>Sen kabul eyle,<br>Sen güzelleştir.<br>Ki sen bana aşktan kanatlar vermiştin ya!<br>Aşkın semasına uçurmuştun ya beni,<br>Elimi sen dokumuştun ya,<br>Hani ele avuca gelmez dokunuşları sen bahşetmiştin ya bana,<br>Gözüme kendi nazarında ışıklar vermiştin ya,<br>Gözle görülür güzellikler vermiştin ya bana,<br>Yüzüme tebessümü sen giydirmiştin ya,<br>Tebessümüme karşılık veren güzel yüzler koymuştun ya karşıma...<br><br>Ey Rabbim,<br>Yoktum ben sen varettin!<br>Unutulmuştum. Ki sen sevdin,<br>Sevdiğin için varettin.<br>Bir sen sevdiğin için var edildim.<br>Bir sen beni andığın için ihya edildim.<br>Öyle ise,<br>Ey Rabbim!<br>Varlığımı aşkına armağan eyle,<br>Yak beni aşkının ateşinde,<br>Al beni bu rüyadan,<br>Al beni bu dünyadan,<br>Bu kırılgan varlığımı ebedi baharına toprak eyle...<br><br>Ey Rabbim!<br>Bütün güzel sözler sana söylemekle güzeldir.<br>Kırık dökük de olsa kabul eyle sözlerimi,<br>Yıkık dökük de olsa duy yakarışlarımı,<br>Kabul eyle beni,<br>Kabul eyle sözlerimi,<br>Suskunluğumu,<br>Dilsizliğim,<br>En güzel dua eyle,<br>Dua eyle dilsizliğimi,<br>Dua eyle suskunluğumu,<br>En güzel dua eyle,<br>Ki sözlerin en güzeli sana hitap etmekle güzeldir.<br>Dua eyle sözlerimi,<br>Güzel eyle...<br>Güzel eyle...<o:p></o:p></FONT></SPAN></P><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><SPAN style="COLOR: black"><FONT face="Times New Roman">" <o:p></o:p></FONT></SPAN></P></TD></TR></TBODY></TABLE></DIV><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><SPAN style="COLOR: black"><o:p><FONT face="Times New Roman"></FONT></o:p></SPAN></P></TD></TR></TBODY></TABLE><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><o:p><FONT face="Times New Roman" size=3>&nbsp;</FONT></o:p></P></DIV>EDITOR}
Ey Nefsim! Görüyorum ki tamamen dünya ile haşır neşir oldun tamamen ona bağlandın. Ondan hiç ayrılmak istemiyorsun. Gittikçe dünya muhabbeti ve mal hırsı her yanını sarıyor. Bir gün ölüm gelip seni biriktirdiğin maldan ve sevdiğin dünyadan ve dostlarından, arkadaşlarından ayıracağını düşünemez oldun. Öfke ile kalp kirdin, bilmezmisinki bir kalp kirmak kabeyi yikmak gibidir?
bilmezmisin???

Alıntı
.
Konu: 80

{EDITOR=<DIV>aminnnnn allah razı olsun </DIV>EDITOR}
[Resim: frvdf1ys1zjnz4.jpg]

Alıntı
.
Konu: 1

{EDITOR=<DIV>Amin </DIV>EDITOR}

Alıntı
.