Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Temel fıkraları
Konuyu Değerlendir
  • 13 Oy - 3.15 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 215

{EDITOR=<DIV><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD colSpan=2><HR></TD></TR><TR><TD colSpan=2><SPAN class=postbody>Tursun sormuş Temel'e: <br>- Ula Temel Sen kaç dua biliyorsun; <br>Temel: <br>- Dört adet dua pileyrum demiş. <br>Tursun: <br>- Hangilerini pileysun demiş. <br>Temel: <br>- Üç ihlas bir Elham'i pileyrum daaa </SPAN></TD></TR></TBODY></TABLE></DIV><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD colSpan=2><HR></TD></TR><TR><TD colSpan=2><SPAN class=postbody>Temel tutmuş Yahudi'ye tokat atmış. <br>- Neden vurdun? <br>- Siz Isa peygamberi carmiha cermişsiniz. <br>- İki bin yıl önce olmuş bir şey bu. <br>- Valla pen yeni tuydum. <br></SPAN></TD></TR></TBODY></TABLE><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD colSpan=2><HR></TD></TR><TR><TD colSpan=2><SPAN class=postbody>Küçük Temel'e sormuşlar: <br>- 1881'de ne oldi? <br>- Atatürk toğdi. <br>- Peci, 1884'te ne oldi? <br>- Atatürk üç yaşina bastı! <br></SPAN></TD></TR></TBODY></TABLE><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD colSpan=2><HR></TD></TR><TR><TD colSpan=2><SPAN class=postbody>- Komiser bey, beni tutuklayın. Karıma beş el ateş ettim. <br>- Öldü mü? <br>- Hayır, hiçbiri isabet etmedi. <br>- Öyleyse neden tutuklanmayı istiyorsun? <br>- Karım beni arıyor da...</SPAN><SPAN class=gensmall></SPAN></TD></TR></TBODY></TABLE>EDITOR}
[Resim: image.php?u=5939&dateline=1190631135]

[COLOR=#000000]

Alıntı
.

[HIGHLIGHT=#e5e0ec]KADER[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#e5e0ec]İŞSİZ TAKIMINDAN BİRİNE SORARLAR..

NE ZAMANDAN BERİ İSSİZSİN ?

AH AHH NE SEN SOR NE BEN SÖYLEYEYİM

NEDEN BİR FELAKETE Mİ UĞRADIN?

BENİM BİR ANACIM VARDI .. O ÖLDÜKTEN SONRA AVARE OLDUM BİR İŞ TUTAMADIM..

VAH VAHHH ANAN ÖLELİ ÇOK OLDUMU ?

RAHMETLİ BENİ DÜNYAYA GETİRİRKEN VEFAT ETMİŞTİ
[/HIGHLIGHT]

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

[HIGHLIGHT=#e5e0ec]Cadaloz[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT=#e5e0ec]Evin annesi utu yaparken, evin kucuk yaramazi da salonda oyuncak treniyle oynuyomus.. derken annesi bir kulak kabartmis ki oglan soyle bagiriyor:
- EVET..!! SON DURAGA GELDIK..!! DUYMADINIZ MI
ALLAHIN CEZALARI HALA NE OTURUYOSUNUZ?? CABUK DEFOLUN
iNiN ASAGI..!!!
Bunlari duyan anne neye ugradigini sasirmis dogru salona kosmus:
- Sen nerden ogrendin bakiyim boyle konusmayi?? Ne kadar ayip.. simdi dogru odana gidiyosun tam 2 saat cezalisin...bi daha da agzindan oyle kotu sozler duymayayim..!!
2 saat sonra kucuk afacan tekrar salona donmus,treninin basina oturmus....annesi de mutfakta yemek yapiyomus, derken yine oglanin konusmalarini duymus:
- Sayin yolcularimiz, iste son duraga geldik.. Umariz cok guzel bir yolculuk gecirmissinizdir.. Lutfen esyalarinizi trende unutmamaya dikkat ediniz... Trene yeni binen yolcularimiz, sizin de cok guzel bir
yolculuk gecirmenizi diliyoruz.. kucuk bagajlarinizi koltuklarinizin altina koyabilirsiniz.. bu arada unutmayin yolculuk sirasinda sigara icmek yasaktir..
Bunlari duyan annesi az onceki cezanin ise yaradigindan memnun gulumserken oglan konusmasina devam etmis:
-.. ayrica iki saatlik rötar yuzunden mutfaktaki cadaloz adina hepinizden ozur dileriz...!!
[/HIGHLIGHT]

[COLOR=#000000]

Alıntı
(En son düzenleme: 21-05-2007, 12:26 M_Leyla.) .

Pembe Panter

Temel bir gün oyuncakçıya gitmiş.
-Sizde pembe panter var mı?deyince oyucakçı da:
-Var efendim deyip bir adet çıkarmış.
Temel bir müddet bakmış ve tekrar sormuş:
-Ha bunun başka rengi yok mi?

[SIZE=3]*************************************************
Akıl Hastanesi

Temel ile Dursun akıl hastanesinden kaçınca doktorlar bütün gün ikiliyi aramış.Bakmadık yer baırakmamışlar ama bir türlü bulamamışlar.
Akşam hastaneye dönünce Temel'le Dursun'u yerlerinde bulmuşlar;
-Sabahtan beri sizi arıyoruz,nereye gittiniz?
-Bugün prova yaptuk,yarın kaçacağuz.

Bir gün KayseriLiLer iLe LazLar savaş yapıyorLarmış. KayseriLiLerin akLına bir fikir geLmiş. DemişLer ki, bu LazLarın hemen hemen yarısı Temel, diğer yarısı da Dursun'dur. Daha sonra savaşın ortasında bağırmışLar:
-TemeL TemeL... !! LazLardan TemeLLer kafaLarını kaLdırmışLar ve vuruLmuşLar. Daha sonra KayseriLiLer:
-Dursun Dursun... !! , diye bağırmışLar. DursunLar da kafaLarını kaLdırmışLar ve vuruLmuşLar. LazLardan çok az kişi kaLmış ve onLarında akLına bir fikir geLmiş, ve:
-Yerde para buLdum bu kimin? , diye bağırmışLar. Bütün KayseriLiLer kafaLarını kaLdırmışLar ve vuruLmuşLar.

[COLOR=#000000]

Alıntı
.