/
15-03-2007, 12:52
Hayatın güzellikleri…..En güzel varlıklar..
/
15-03-2007, 13:12
Cvp: Hayatın güzellikleri…..En güzel varlıklar..
{EDITOR=ya<br>boncuk be<br>heveslendim şimdi<br>iyimi<br>çok tatlı hepsi maşallah<br>bu arada nazarsız olmazkı<br>nazar etmeden nasıl gorcez hı<br>neyse teşekürler sağol<br><br>EDITOR}
.
/
15-03-2007, 13:16
{EDITOR=<DIV>şöyle kocaman bir MAŞALLAH diyelim çok güzel çocuklar.</DIV>EDITOR}
Ben demiyorum ki beni kafesten azad edin
Götürün kafesimi bir bağa da gönlüm şenlensin
Geçiyor gül zamanı a dostlar, Allah aşkına
Oturun bir bağa da bari beni yad edin
Muhammed Taghi Bahar
.
/
16-03-2007, 09:39
{EDITOR=<DIV>maşallah maşallah Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah harıka şeyler bunlar yaaa </DIV><DIV> </DIV><DIV>teşekkürler boncukkk</DIV>EDITOR}
.
/
16-03-2007, 17:54
{EDITOR=<DIV>oyy yerim ben onların muncurlarını ne tatlı melaikeler onlar öyle çok tşkler boncuk abi</DIV>EDITOR}
Ey Nefsim! Görüyorum ki tamamen dünya ile haşır neşir oldun tamamen ona bağlandın. Ondan hiç ayrılmak istemiyorsun. Gittikçe dünya muhabbeti ve mal hırsı her yanını sarıyor. Bir gün ölüm gelip seni biriktirdiğin maldan ve sevdiğin dünyadan ve dostlarından, arkadaşlarından ayıracağını düşünemez oldun. Öfke ile kalp kirdin, bilmezmisinki bir kalp kirmak kabeyi yikmak gibidir?
bilmezmisin???
.
/
08-06-2007, 16:20
RE: Hayatın güzellikleri…..En güzel varlıklar..
ayy ayy maşallah çok tatlılar yaaa....
"Annesinden doğarken tertemiz teslim aldığı gırtlağını 60-70 yılsonra sigara yüzünden Azrail'e soba borusu gibi teslim etmenin emanetehıyanet sayılacağını fark etmeli.....
63 yıllık ömründe hiç karnı doymayan Peygamber'in ümmeti olarak aşırı beslenme yüzünden sarkan göbeğini fark etmeli insan...
Yarabbi dünyayı kalbime koyma....elimden de alma!!
SÜLEYMAN HİLMİ TUNAHAN
.
/
11-06-2007, 11:39
hay maşallah gerçektende allah nazardan saklasın
[COLOR=#000000]
.
/
11-06-2007, 11:50
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
.