Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Türbanlı kıza saldırı
Konuyu Değerlendir
  • 9 Oy - 3.22 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 4

Türban tartışmaları halkı öylesine gerdi iki sonunda türbanlı bir kız saldırıya uğradı
Olayı Sabah'tan Emre Aköz'ün köşe yazısından öğreniyoruz. Ona aktaran ise olayın bizzat şahidi olan Fenerbahçe Kulübü Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Tuncer Erdoğan...

Dün Şişli Adliyesi'nden çıkıp, Cevahir Alışveriş Merkezi'ne doğru yürürken "Türbanlı kıza saldırı" olayına tanık oluyor...

"Üçü erkek, ikisi kız, beş kişilik bir grup, türbanlı bir kızı önce sözle taciz ediyor. Ardından hızlarını alamayıp kızın türbanını başından çekip almaya çalışıyorlar. Tuncer Bey müdahale ediyor. Türbanlı kızı kurtarmaya uğraşıyor. Civardaki iki trafik polisinden yardım istiyor. Polisler ilgilenmiyor. O da ancak türbanlı kızı bir araca binerek, uzaklaşmasını sağlıyor.
Av. Erdoğan tepkisini şu sözlerle aktarıyor; " 65 yaşındayım, daha fazla bir şey yapamadım. Kulübe gidecektim, sinirden titreyerek ev geldim
."

Öğrendiklerini bir saat gibi cebinde tası;
ikide bir saati olduğunu göstermek isteyen insanlar gibi ortaya çıkarma;
eğer birisi sana saati sorarsa söylersin; ama her saat basında saat kulesi gibi ötme!(Lord Chesterfield)

Alıntı
.