Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
İSTİAZE TESBİH TEHLİL ZİKİR VE DUADAN AHLAKİ REÇETELER (1)
Konuyu Değerlendir
  • 29 Oy - 2.62 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 109

ALLAHIM!
Bir göZ kapatmak kadar beni bana bırakma.Yararlı amelden bana verdiğin şeyleri benden geri alma .ALLAHIM! hahikati halde SEN bizim onu ihdas ettiğmiz bir mabud değilsin.Ve zatı ve sıfatı zeval bulup ,zikredip de onu dile getirdiğimiz bir rabb da değilsin. Ve üzerinde SEN'inle hükmedecek bir ortağında yoktur.Aynı zamanda SEN'den önce kendisine iltica edip sonra onu bırakarak sana dönmüş olduğumuz bir ilah da değilsin .Mahluku yaratmanda hiç bir kimse sana yardım etmedi ki onu yaratmanda sana eş tutalım.SEN yücesin bu gibi vasıfkardan alisin .SEN'den başka hiç bir mabud yoktur.Binaen aleyh sadece SEN'den isteriz. Bizi mağfiret et...
Kaynak : AHLAKİ REÇETELER
İsmail ÇETİN
ALLAHAISMARLADIK...

Alıntı
.
Konu: 80

AMİNNNNNNNNNNNNN ALLAH razı olsun
[Resim: frvdf1ys1zjnz4.jpg]

Alıntı
.
Konu: 109

cümlemizden.....cevap yazdığınız için teşekkürler
ALLAHAISMARLADIK...

Alıntı
.
Konu: 130

amin amin amin. arkadaşım paylaşımın için sağol.Rabbim razı olsun.
[Resim: tevbewp0hp9cw4.gif]

Alıntı
.
Konu: 723

Bir göZ kapatmak kadar beni bana bırakma...
AMİN
saol hocam Allah razı olsun
[Resim: lvbackni1qb7po7.gif]

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.