Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
ESET Smart Security v3.0.560.0 Final
Konuyu Değerlendir
  • 8 Oy - 2.88 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 1,019

[Resim: post-2-1179652471.jpg]
Önemli bilgilerinizi güvenli ve kontrol altında gönül rahatlığıyla tutun. NOD32 her çeşit yazılım tehdidine karşı hızlı ve üstün bir koruma sağlar. Üstelik internet güvenlik süitine ek bir yük getirmeksizin. Kullanımı çok kolay ve rar içinde Türkçe yama dosyası var.
kurulum bittikten sonra Ctrl+Alt+Delete tuşuna basarak Windows yöneticisini açın İşlemler menüsünden "egui.exe" yi sonlandırın sonra tr yama dosyasına tıklayıp çalıştırın işlem bitince başlat programlardan eseti tekrar çalıştırın..
lazım olan diğer bilgiler rar dosyasının içinde mevcut...

----------------------------------------------------------------------------------------------
Buyrun burdan İndirin
----------------------------------------------------------------------------------------------
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 80

teşekkürler zülfikar ben bunu kulanıyorum zten aslında fazla bi işe yaradıklarını sanmıyorum ama işde
[Resim: frvdf1ys1zjnz4.jpg]

Alıntı
.
Konu: 1,019

sanırım senin kullandıgın daha önceki 2.. versiyonu... Bunun tanıtımı filan daha yeni yapıldı..
mutlaka işe yarıyor. bilgisayarına virüs bulaşmadıgı için işe yaramıyor gibi gelir sana....
istersen bir hafta virüs programını kaldır sonra tekrar kur tarama yaptır farkı anlarsınSmiley (26)
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 80

ewet 2.5 kullanıyorum wirüsmu dedin wirüsün şahı wardı ama allahdan anakarta bulaşmadı yeni format attırdım at besliyodum 3 hafda öncesine kadarSmiley (18) tarama yapdırdım epey zamn aldı ama bulamadı sonra nod32 sildim başka wirüs programı kurdum o buldu ama yok edemiyoki karantina sadece neyse artık sorun yok bence siznle birisi uğraşmaya gör yoksa hiç biri bi işe yaramıyor Smiley (18)
[Resim: frvdf1ys1zjnz4.jpg]

Alıntı
.
Konu: 0

illaki at cifligi olmuşsa pc o zaman trojenler var.
bunlar güvenlik ağı kuruyor ve uyarıyor ama virislerin içinde en iyilerinden biri nod 32 pc yi kasmıyo ve calıstıgının farkına ble varmıyosun klasörü acmadan uyarmıyo görmesi lazım gördümü mutlaka ne yapman gerektigini sorar
(at besliyorum)
dedigin klasörü gösterseydin mutlak görürdü
ayrıca güncelleme yapmamısındır
ve dünya üzerinde bir virüsü en az zamanda algılayıp kendini güncelleyen virüslerin içinde en iyi ikincisi oldugunu da hatırlatıyım............
Rüzgar ne
kadar sert
eserse essin
kaya`dan
alacağı
sadece
üzerindeki
tozdur......

Alıntı
.