Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
"Uzaktan zihin, beyin kontrolü mümkün "
Konuyu Değerlendir
  • 25 Oy - 2.92 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 1,019

Kozmik bilim, bio enerji, sağlıklı yaşam gibi konular üzerinde uluslararası alanda çalışmalar yapan Kozmik Bilim Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Maranki, hayatın sırları, sağlıklı yaşam ve dünyada gizli kalmış çalışmalarla ilgili şok edici bilgiler veren bir konferans verdi.
Kaynak: http://www.haber10.com/haber/9985/
05 Aralık 2005
[Resim: mar_kon02.jpg]
Kozmik bilim, bio enerji, sağlıklı yaşam gibi konular üzerinde uluslararası alanda çalışmalar yapan Kozmik Bilim Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Maranki, hayatın sırları, sağlıklı yaşam ve dünyada gizli kalmış çalışmalarla ilgili şok edici bilgiler veren bir konferans verdi.

Mardin'de Memur-Sen tarafından belediye düğün salonunda verilen "Kozmik Bilim ve Kozmik Bilinç" konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Ahmet Maranki, kozmik bilimin akıl sahiplerine, yani aklını kullananlara ve düşünenlere hitap ettiğini, kozmik bilincin ise kainat kitabını ilim ve fen noktasında okumak olduğunu söyledi. Konferansı izleyenleri şaşırtan ve ilgi çeken konulara değinen Ahmet Maranki, dünyanın büyük bir patlamayla oluştuğunu ve bu patlamayla devamlı bir enerjinin yayılıp genişlediğini, genişlemeyle birlikte ise yeni bir enerji ortaya çıktığını dile getirerek, "Kainatın bu hareketlilikle beslenmesi, kozmik bilime göre bu enerjiyle bağlantılıdır. Bu gördüğümüz genişleme ve yayılan enerji, bütün kozmosu etkilediği gibi dünyamızı da etkiliyor. Yaratıcı diyor ki, 'Sizin göremediğiniz ama her zaman bedeninizde ve çevrenizde enerji ve canlılar var. Bizim görünmez vazifeli yaratıklarımız var' diyor. Bu çok önemli. O canlılar, bizim etrafımızdaki enerjidir. Bu enerji topraklanmadığı takdirde birçok hastalıklar bizi beklemektedir. Etrafımızda oluşan enerjiler, canlıdır ve yaratıktır. Dinin emri de bunu gösteriyor. Bu çok önemlidir" dedi.
Bir insanın, içindeki negatif veya pozitif enerji sayesinde, bakışlarıyla istediği eşyayı veya nesneyi hareket ettirilebileceğine dikkat çeken Prof. Dr. Maranki, bu enerjilerin kötü veya iyi yönlerde kullanılabileceğini söyledi. Maranki, son zamanlarda Amerika'da meydana gelen felaketlerin Japon veya Rus bilim adamları tarafından yapıldığını öne sürerek, "Birileri bizi gözetliyor mu?, Her an kontrol altında mıyız? Evet, uzaktan zihin, beyin kontrolü mümkün. Radyo dalgalarıyla nelere tesir edebiliriz? Tsunami, kasırga, deprem, tesla projesi neleri kapsıyor? Gölcük depremi, proje aksaklığı olabilir mi? Kozmoza hakim olan, her şeye hakim olur mu? Gölcük depremi, tesla projesiyle bağlantılı. Sordum, bağlantılı olduğunu söylediler. Nevada, 51 bölgedir. Uydular görüntülüyor, orijinal resimlerdir. Basit, ama hakikat bunlar. Gözetleniyoruz" diye konuştu.

Prof. Dr. Maranki, konuşmasının sonunda, termal kamerayla ölen birinin bedeninin soğuyup enerjinin (ruh) çıkışını görüntülediklerini, hücreler çalışınca renklerin çalıştığını ve renklerin yavaş yavaş gittiğini, vücudun yavaş yavaş soğuduğunu, enerjinin en son kalp ve gözde toplandığını ve sonra karardığını sözlerine ekledi.
Daha sonra salondaki dinleyicilere rahatlayacakları bedensel hareketler yaptıran Kozmik Bilim Uzmanı Prof. Dr. Maranki, her gün bu tür hareketlerin yapılması halinde uzun ve sağlıklı yaşanacağını vurguladı. Yaklaşık 4 saat süren konferansın sonunda Prof. Dr. Ahmet Maranki, eşi Elmas Maranki ile birlikte okurlarına imza dağıttı.
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 109

iginç ama inandırıcı değil
ALLAHAISMARLADIK...

Alıntı
.
Konu: 1,019

berraksu demiş ki:iginç ama inandırıcı değil
bu bölüm altına eklenecek konuları takip ederseniz inandırıcılık deresesi hakkındaki fikirleriniz değişecektir
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 80

Teşekürler almedar dr ahmet marankiyi gecen sene rizede werdiği konfernsda dinledim kozmik bilim adına dünyada bayağ ünlü bir isism vede araşdırmalar yapan bir isim
[Resim: frvdf1ys1zjnz4.jpg]

Alıntı
.