beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
(En son düzenleme: 08-11-2007, 09:10 EşkiyA.) .
beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
(En son düzenleme: 08-11-2007, 09:10 EşkiyA.) .
Allah razı olsun...
düzenledim
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan .
ya bende böyle yapmaya çalıştım ama olmadı
.
ALLAH razı olsun mumsema emeğine sağlık çok güzel bi resim
. Allah sizlerdende razı olsun arkadaşlar. ama benim demek istediğim sizlerde Efendim'iz için buraya gül eklerseniz sevinirim ne dersiniz olmaz mı? beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
(En son düzenleme: 16-02-2009, 19:09 Sema.) . ____________________________________ En büyük felaketler içinde bile ümidini kaybetme, unutma ki ilik, sert kemiğin içinden çıkar. (Hafız Şirazi) .
ben resim eklemeyi bilmiyom yoksa bende eklerdim hem de en en en güzelinden
ALLAHAISMARLADIK...
. ____________________________________ En büyük felaketler içinde bile ümidini kaybetme, unutma ki ilik, sert kemiğin içinden çıkar. (Hafız Şirazi) . beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
. ____________________________________ En büyük felaketler içinde bile ümidini kaybetme, unutma ki ilik, sert kemiğin içinden çıkar. (Hafız Şirazi) . |