Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Namaz kılmayan adam ve şeytan
Konuyu Değerlendir
  • 28 Oy - 3.14 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 458

s.a
Yolculuk yapan adama şeytan yanaşır ve şöyle der; bende seninle gelebilirmiyim gideceğin yere kadar.Adamda olur demiş.Birlikte yol alırlar.Namaz vakti gelir ezan okunur şeytan bakar ki adamdan çıt yok.Yolculuğa devam ederler.Yine ezan okunur şeytan bakarki adamda yine çıt yok.Adam ne sabahı ne öğleyi ne ikindiyi ne akşamı nede yatsıyı kılmış.Şeytan adama sorar sen namaz kılmıyormusun diye.adamda ben namaz kılmamki der.Şeytan daha fazla dayanamaz ve kaçmaya başlar.Adamda arkadan seslenmiş hey ne oldu nereye gidiyorsun diye.Şeytan ben Rabbime bi kere karşı geldim cennetten kovuldum.sen ise günde beş kere karşı geliyorsun.Korkarımki senin yanında Rabbim banada ceza verir.Onun için kaçıyorum.
[Resim: gulyapraknw8.jpg]

Alıntı
.
Konu: 486

ayşen paylaşım güzeldi Allah razı olsun.
beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
[Resim: avauser56671gu3.gif]

Alıntı
.