Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
BİRGÜN MUTLAKA
Konuyu Değerlendir
  • 12 Oy - 3.42 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 51

HİKAYELERİM

BİRGÜN MUTLAKA

BİRGÜN ÇOÇUĞUM DOĞDU.O DÜNYAYA GELDİĞİNDE YETİŞMEM GEREKEN UÇAKLAR VE ÖDENMESİ GEREKEN FATURALARLA MEŞGULDÜM.BEN UZAKLARDAYKEN YÜRÜMEYİ ÖĞRENDİ. KONUŞMAYIDA ÖYLE VE BİRAZ BÜYÜDÜĞÜNDE SENİN GİBİ OLMAK İSYRUM BABA DEMYE BAŞLADI. BENDE BÜYÜYÜNCE SENİN GİBİ OLACAĞIM . İŞ YERİNE TELEFON AÇIP BABA EVE NE ZAMAN GELECEKSİN DİYE SORARDI İKİ DE BİR. NE ZAMAN GELECEĞİMİ BİLMİYORUM OĞLUM. AMA GELDİĞİMDE BERABER GÜZEL VAKİT GEÇİRECEĞİMİZDEN EMİN OLABİLİRSİN.
YILLAR ÖYLECE GEÇİP GİTTİ OĞLUM 10 YAŞINA GELDİ ONA GÜZEL BİR TOP ALDIM. TOP İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ VE HAYDİ BABA BERABER OYNAYALIM DEDİ. BU HAFTA SONU TAMAMLAMAM GEREKEN İŞLERİM VAR BU GÜN OLMAZ HAFTAYA TAMAM MI? DİYE SORDUM. TAMAM DEDİ FAKAT YÜZÜNDEKİ TABASSÜM GİTMEDİ “ BÜYÜYÜNCE BENDE SENİN GİBİ OLACAĞIM BABA DİYE TEKRARLADI.
YILLAR BÖYLECE GEÇİP GİTTİ OĞLUM ÖNCE İLKOKULDAN SONRA LİSEDEN DAHA SONRADA ÜNİVERSİTEDEN MEZUN OLDU .BU DURUMDA BİRÇOK BABA GİBİ BENİMDE SÖYLEMEM GEREKENLER VARDI “ SENİNLE GURUR DUYUYORUM OĞLUM! GEL BİRAZ OTURALIM ;SANA DİYECEKLERİM VAR” DEDİM. BAŞINI SALLADI VE GÜLÜMSEYEREK ARKADAŞLARA SÖZÜM VAR BABA ARABANIN ANAHTARLARINI İSTİYORUM,SONRA GÖRÜŞÜRÜZ. KARŞILIĞINI VERDİ. YILLAR ÖYLECE GEÇİP GİTTİ.EMEKLİ OLDUM.ARTIK BOL BOL VAKTİM VARDI.OĞLUM BAŞKA BİR ŞEHİRDE İYİ BİR İŞ BULMUŞTU,ORADA YAŞIYORDU.BİRGÜN ONA TELEFON ETTİM EĞER SENCEDE UYGUNSA HAFTA SONU BURAYA GEL DE HASRET GİDERELİM DEDİM. SEVİNİRİM BABA BİR BAKAYIM MÜSAİT VAKİT BULABİLİRSEM GELİRİM.AMA ŞU SIRALAR İŞLERİM ÇOK YOĞUN.FAKAT SENİNLE GÖRÜŞMEYİ BENDE ÇOK İSTİYORUM BABA DEDİ.PEKİ NE ZAMAN GELİRSİN OĞLUM DİYE SORDUM. NE ZAMAN OLUR BİLMİYORUM,ŞİMDİ BİR İŞ GÖRÜŞMEM VAR, ONA YETİŞMEM GEREK.SONRA ARARIM SENİ.GELDİĞİMDE BİRLİKTE GÜZEL VAKİT GEÇİRECEĞİMİZDEN EMİN OLABİLRSİN. DEDİ.
VE TELEFONU KAPATTIĞIMDA OĞLUMUN ÇOÇUKLUK HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİĞİNİ ANLADIM. ÇOÇUKLUK HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİĞİNİ ÖRNEK ALDIĞI BABASINA BENZEDİĞİNİ… BÜYÜYÜNCE TIPKI BABASI GİBİ OLDUĞUNU ANLADIM ANLADIM AMA NE ÇARE….

Alıntı
.
Konu: 486

Allah razı olsun.
beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
[Resim: avauser56671gu3.gif]

Alıntı
.
Konu: 130

Smiley (29) paylaşım için rabbim razı olsun.
[Resim: tevbewp0hp9cw4.gif]

Alıntı
.