[FLASH=700,600]http://www.surijapop.com/Zoeken.swf[/FLASH]
ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM
ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM
[COLOR=#000000]
(En son düzenleme: 31-05-2007, 11:11 M_Leyla.) .
[FLASH=700,600]http://www.surijapop.com/Zoeken.swf[/FLASH]
ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM [COLOR=#000000] (En son düzenleme: 31-05-2007, 11:11 M_Leyla.) .
yani Krizantem ben sana ne diyim ödüm koptu ya ses daha fazla açık olsaydı herhalde tavana fırlar deler geçerdim.
Ey Nefsim! Görüyorum ki tamamen dünya ile haşır neşir oldun tamamen ona bağlandın. Ondan hiç ayrılmak istemiyorsun. Gittikçe dünya muhabbeti ve mal hırsı her yanını sarıyor. Bir gün ölüm gelip seni biriktirdiğin maldan ve sevdiğin dünyadan ve dostlarından, arkadaşlarından ayıracağını düşünemez oldun. Öfke ile kalp kirdin, bilmezmisinki bir kalp kirmak kabeyi yikmak gibidir?
bilmezmisin??? (En son düzenleme: 19-12-2007, 18:09 S_MecnuN.) .
kayranalan hadi sende ses açık değildi bende ses bayağı açıktı ve resme okadar dalmıştım ki anlatamam
yerimden fırladım resmen ya özür dilerim inşllh bişey olmaz [COLOR=#000000] (En son düzenleme: 19-12-2007, 18:09 S_MecnuN.) .
{EDITOR=<DIV>çok süper olmuş tebrikler</DIV>EDITOR}
.
tşkrler
[COLOR=#000000] .
bu ne böyle ya?
Sırf Sensizliği Sensiz Yaşamak İçin Gidiyorum Sensizliğe Ya ümitsizsiniz ya da ümit SİZ siniz Sana gitme demeyeceğim Ama Gitme LAVİNİA . [STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] .
ikisiin buldumda üçüncüsünü halen bulamıyorum nerde ya (güzeldi saol)
.
tekrar bak bulursun ben tşkr ederim
[COLOR=#000000] .
hiç fark yok ya ikiside aynı
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan . |