Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
KAR SOĞUĞU GÖZLERİNDE DAHA ÇOK ÜŞÜDÜM BUGÜN...
Konuyu Değerlendir
  • 19 Oy - 3.11 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 109

YILDIZLAR SİSLİ BULUTLARIN ARKASINA SAKLANMIŞ.KARANLIK ETRAF.SOKAKA LAMBALARI YALNIZ ETRAFLARINI AYDINLATIYOR.LOŞ AYDINLIK.HÜZÜN DOLUYOR GÖNLÜME .NEDENSİZİM SENSİZİM...

ADIMLARIM YİNE KÜÇÜK VE ISSIZ.ÇOĞU KEZ YORGUN.KİMSENİN YÜZÜNE BAKMAK GELMİYOR İÇİMDEN.YÜZÜNÜ GÖREMEM DİYE BELKİ.NASIL TANIYABİLİRİM Kİ SENİ.SEN HEP BEKLENENSİN.HİÇ GELMEYENSİN.NERELERDESİN???

HİÇ BİTMEYEN CÜMLELERİMİNSONUNA SENİ KOYDUM YİNE.ÖZNELERİ HEP GİZLEDİM.SEMPATİK BİR İFADE VERMEYE ÇALIŞTIM YÜZÜME OLMADI.GÖZLERİM ÖLÜ BAKIYOR.RENGİ YEŞİLDEN SİYAHA DÖNDÜ UZUN ZAMAN ÖNCE.BOŞ VER ÜZÜLME...

İNTİHARA EĞİLİMLİ GÜLÜŞLER KOYDUM YÜZÜME .RÜZGARLA BERABER ESİP GİDİVERDİM UZAKLARA.BİR ÇÖL ORTASINDA KUM TANESİ OLUP SAVRULMAYI DİLEDİM.ELBET BİLMEDİN...Kİ SEN DE BENİ ZATEN HİÇ GÖRMEDİN.

İÇİM ACIDI DEFALARCA.YAĞMUR YAĞSIN DİYE BEKLEDİM.SENİ BESTELEYEN ŞARKILAR DÖKÜLDÜ GÖNLÜME.AYRILIĞI VUSLATI SÖYLEDİ DURDU.ŞAİRLE BİRLİKTE YALNIZIM ÇÜNKÜ SEN VARSIN DEDİM.YA SEN...

DÜNE DAİR NE VARSA DÜNLE GİTTİ CANCAĞZIM DİYORDU MEVLANA.YALAN...DÜNÜMDE BUGÜNÜMDE HEP SEN VARSIN.YARINIMDA ELBET OLACAKSIN.

KAR SOĞUĞU GÖZLERİNİ DAHA ÇOK DÜŞÜNDÜM BUGÜN...
ALLAHAISMARLADIK...

Alıntı
.
Konu: 130

çok güzeldi arkadaşım sağol.emeğine sağlık.Smiley
[Resim: tevbewp0hp9cw4.gif]

Alıntı
.