Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
filistin zulmu
Konuyu Değerlendir
  • 12 Oy - 3.58 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 1,019

[Resim: 21filist.jpg][Resim: 24mar02.jpg][Resim: 26filist.jpg][Resim: 31filist.jpg]
[Resim: tekme.jpg][Resim: 4.jpg][Resim: 62filist.jpg][Resim: 63filist.jpg]
[Resim: 50n.jpg] [Resim: 43n.jpg][Resim: asker.jpg][Resim: 9tem01.jpg]
[Resim: fiisteps.jpg] [Resim: fil11.jpg][Resim: fil8.jpg][Resim: tutuklu.jpg]
[Resim: tutuk14.jpg][Resim: fili82.jpg][Resim: fili.jpg] [Resim: siyo11.jpg]
[Resim: bebek2.jpg][Resim: img7jeni.jpg][Resim: i8.jpg][Resim: i2.jpg]
[Resim: img6jenib.jpg][Resim: i.jpg][Resim: unity1.jpg][Resim: unity2.jpg]
[Resim: duadenis.jpg][Resim: apr94.jpg][Resim: filisti1.jpg][Resim: fili12.jpg][Resim: janfeb99.jpg][Resim: 7au01.jpg]

resimleri büyük boy görebilmek için saşagıda anasayfa yazan yer tıklayın

[Resim: anasayfa.jpg]

bu resimlere bakın ve bundan sonra nasıl dua ve beddua edeceginize siz karar verin arkadaşlar
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 38

inanmıyorum yaaa bu kadarınada pes doğrusu sanki o insanLara canLarını iştence yapan kişiLer weriyor da sonradan aLmaya kaLkıyorLar dünya bu kadar kötü oLmamaLı onLarın yerinde bizLerde oLabiLiriz kim biLir beLki de oLacağız yüce rabbim oradakiLere yardımcı oLsun öLenLere rahmet, geride kaLanLara sağLık diLiyorum

ARKADAŞLAR LÜTFEN DUALARINIZDA FİLİSTİNDEKİ KARDEŞLERİMİZ İÇİNDE YER AYIRIN
ALLAH RIZASI İÇİN....!!!!
[Resim: gsaslanburcuav7.jpg]

Alıntı
.
Konu: 0

resimleri yakından görmeye kimin yüreği dayanırki acaba....? onlar gibi çaresiz kalmak aklım almıyor,,,mümkün olsada yanlarında olsak bedenen ve onlarla beraber mücadele etsek ama mümkün değil,ama madem bedenen olamıyoruz yanlarında bari duamızdan mahrum etmeyelim onları ki bizde mahrum kalmayalım... bu zulüm böyle devam etmez Rabbimin gazabı yakındır... Rabbim o vicdansızları ıslah etsin onlara hidayet versin işte o zaman yaptıklarının acısını vicdanları ödetir... ALLAH rızası için MUHAMMED aşkı için duamızın baş tacı edelim kardeşlerimizi....
Aramıza Hoşgeldin tubili409, --::HuzurForum::-- May 2006.
BAŞARILAR

Alıntı
.
Konu: 248

Allah yanlarına koymaz.Öbür dünyada da,bu dünyada da ettiklerini tek tek bulurlar...yazık ya bir insan bir insana bunları nasıl yapar çok yazık...
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
.
Konu:

Rabbim yardımcıları olsun.

Alıntı
.
Konu: 38

dagruzgari demiş ki:Rabbim yardımcıları olsun.

amin.....
[Resim: gsaslanburcuav7.jpg]

Alıntı
.
Konu: 1,019

allah razi olsun kardeşler.. dualarımızda onları sakın unutmayalım.. mevlam yar ve yardımcıları olsun..
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 458

lanet olasıcalar!! Hz. Allah kardeşlerimizin yardımcısı olsun!! bu dünya da çile çekiyorlar ama inşallaH öbür dünyada mukafatlarını alacaklar!!

Alıntı
.
Konu: 216

Ya Rabbimbiz böylegüngeçiyorken onlara yanikardeşlerimize tek elimizden gelen dua dua mızı boşçevir me kapına geldik bizi kabuleyle ve o yahudi israili sen kahhar sıfatı,n ile kahret amin
KORKAKLIKTA AR
İLERLEMEKTE ŞEREF VAR !

Alıntı
.
Konu: 16

alemdar iyi hoş bir noktaya değinmişsin ama konunun başlığı filistin zulmü değil İSRAİL ZULMÜ olmalıydı. yada İSRAİL VAHŞETİ böyle sanki filistin zulmü deyince zulmü filistin yapıyomuş gibi olmuş Smiley (18) bu arada bu zulme böyle tepki vermeniz hoş ama bence 40 gün teheccüde kalkalım bu mübarek 3 aylarda ancak ve ancak duayla karşılık verebiliriz bu köpeklere yoksa öyle küfürler beddualar saçmakla bitmez işşş!!! ben gece namazları ve teheccüdlerde dualar uçuruyorum kardeşlerime... sizde yapıyorsanız Yüce Yaradan kabul eder sesinizi duyar inşaallahuteala yapmıyorsanızda bir an önce başlayın dostlar!!!
dünyanın merkezi benimm!!!

Alıntı
.