Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Dua istiyorum arkadaşlar
Konuyu Değerlendir
  • 15 Oy - 2.53 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 2

Selamun Aleykum arkadaşlar ben bu sitede yeniyim.Şu anda kanser hastası olan bir arkadaşım için sizden dua istiyorum.İnsanın içini en fazla acıtan yurtdışında ve göremiyorum.Destek olamıyorum o yüzden elimden dua etmek ve dua istemekten başka birşey gelmiyor.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Mustafa ne olur sağlığına kavuş ve aramıza dön

Mehmet Akif Haris

Alıntı
.
Konu: 130

inş kardeş elinden gelen şey bence en güçlü şey dua etmeye devam et bizlerde edelim inş.
[Resim: tevbewp0hp9cw4.gif]

Alıntı
.
Konu: 486

Rabbim mustafa kardeşimize ve onun durumunda olan bütün din kardeşlerimize hayırlı acil şifalar nasip eder inşallah.AMİN

Allah bütün yardıma muhtaç kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun.
beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
[Resim: avauser56671gu3.gif]

Alıntı
.