Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Dünyayı Düzeltmek...
Konuyu Değerlendir
  • 20 Oy - 2.7 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 486

Adam, pazar sabahi kalktiginda bütün haftanin yorgunlugunu çikarmak için pijamalarini giyer ve eline gazetesini alir. Düsüncesi, bütün gün miskinlik yapip evde oturmaktir.
Tam bunlari düsünürken oglu kosarak gelir ve sinemaya ne zaman gideceklerini sorar.
Baba, oglunu bu hafta sonu sinemaya götürmeye söz vermistir ama hiç disariya çikmak istemediginden bir bahaneyle oglunu basindan savmak ister.

Birden, gazetenin promosyon olarak verdigi dünya haritasi gözüne ilisir.
Önce dünya haritasini keserek küçük parçalara ayirir ve ogluna, eger bu haritayi birlestirip düzeltebilirsen seni sinemaya götürecegim der.
Içinden de, oh be, kurtuldum! En iyi cografya profesörünü bile getirsen, bu haritayi aksama kadar düzeltemez der.

Aradan on dakika geçtikten sonra oglu babasinin yanina kosarak gelir.
“Baba haritayi düzelttim, artik sinemaya gidebiliriz!" der.
Adam önce oglunun söyledigine inanamaz.
Ama haritanin tamamlandigini görünce, hayretler
içinde bunu nasil yaptigini sorar.

Çocuk su cevabi verir:

Bana verdigin haritanin arkasinda bir insan resmi vardi. Insani düzelttigim zaman dünya da kendiliginden düzeliverdi ..
beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
[Resim: avauser56671gu3.gif]

Alıntı
.
Konu: 56

doğru söze ne denir
paylaşım için teşekkürler Smiley (18)

Sırf Sensizliği Sensiz Yaşamak İçin Gidiyorum Sensizliğe Smiley (29)

Ya ümitsizsiniz ya da ümit SİZ siniz

Sana gitme demeyeceğim
Ama
Gitme LAVİNİA

Alıntı
.