huzuru ve onu
yarınlar size neyi çağrıştıyor
yarınlar size neyi çağrıştıyor
[COLOR=#000000]
.
huzuru ve onu
yarınlar size neyi çağrıştıyor [COLOR=#000000] .
gelmesinin garanti olmadığı şeyleri
peki dün sana neyi çağrıştırıyor? Sırf Sensizliği Sensiz Yaşamak İçin Gidiyorum Sensizliğe Ya ümitsizsiniz ya da ümit SİZ siniz Sana gitme demeyeceğim Ama Gitme LAVİNİA .
dün bana boşa geçirdiğim zamanlarımı hatırlatıyo
dostluk sana neyi çağrıştırıyo.? beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
.
çok özel birisini
hasret sana neyi çağrıştırıyor? Sırf Sensizliği Sensiz Yaşamak İçin Gidiyorum Sensizliğe Ya ümitsizsiniz ya da ümit SİZ siniz Sana gitme demeyeceğim Ama Gitme LAVİNİA .
hasret bana hiç sevmediğim ayrılıkları çağrıştırıyo
fedakarlık sana neyi çağrıştırıyo? beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
.
her zaman yaptığım ve kimseden ama hiç kimseden görmediğim bir olguyu çağrıştırıyor
beklemek sana neyi çağrıştırıyor? Sırf Sensizliği Sensiz Yaşamak İçin Gidiyorum Sensizliğe Ya ümitsizsiniz ya da ümit SİZ siniz Sana gitme demeyeceğim Ama Gitme LAVİNİA .
yine beklemeyi çağrıştırıyo bide... hep bekliyom da
uzaklar size neyi çağrıştırıyo? .
ruhumun genelde olduğu yerleri
firak size neyi çağrıştırıyo?
ALLAHAISMARLADIK...
.
ayrılığı
firar size neyi çağrıştırıyor? Sırf Sensizliği Sensiz Yaşamak İçin Gidiyorum Sensizliğe Ya ümitsizsiniz ya da ümit SİZ siniz Sana gitme demeyeceğim Ama Gitme LAVİNİA .
korktuğu şeylerden cesaretsizce kaçmasını çağrıştırıyo
mücadele sana neyi çağrıştırıyo? beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
(En son düzenleme: 09-02-2008, 19:19 Sema.) . |