Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Başörtülü kızın mükemmel cevabı..
Konuyu Değerlendir
  • 12 Oy - 2.75 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 109

Başörtülü kızın mükemmel cevabı..

BAŞÖRTÜLÜ BİR GENÇ KIZ ÜNİVERSİTE DE OKUYORMUŞ.TABİ O ZAMANLAR BAŞÖRTÜSÜ SERBEST.

BİR GÜN BİR BAYAN HOCA ONUN BU HALİNİ GÖRÜYOR VE SİNDİREMİYOR.
TAHMİN EDERSİNİZ...VE ÇIKIYOR ORTAYA BAŞLIYOR BAĞIRMAYA... BİR SÜRÜ ÜNİVERSİTELİ GENÇ SUSMUŞ PÜR DİKKAT DİNLİYOR...

-SİZİN YÜZÜNÜZDEN BU HALLERDEYİZ.., GERİ KAFALILARIN YÜZÜNDEN İLERLEYEMİYORUZ....

VESAYİRE VESAYİRE....

O ZAMANA KADAR SUSKUN DURAN KIZIN O MÜTHİŞ CEVABI İSE ŞÖYLE OLUYOR:

-HOCAM !! TÜRKLER MARSA UZAY GEMİSİ GÖNDERDİ DE BENİM BAŞÖRTÜME Mİ TAKILDI?

- ............

( yaşanmış bir olaydır )
ALLAHAISMARLADIK...

Alıntı
.
Konu: 486

süper bir cvp vallah helal olsun cevabı veren güzel bacıma.Smiley (29)

Allah razı olsun berraksu güzel paylaşımdı.
beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
[Resim: avauser56671gu3.gif]

Alıntı
.
Konu: 136

s.a kardeş çok güzel bir paylaşım.gerçekden bu ilerici geçinen güyya okumuş ilim irfan görmüş birde akademik kariyeri titri olan;kendilerinde elitlik ve seçkinlik payesi ile otalıkda,beyzade ve hanımefendi görünme ve yaşama formatında ki bir kısım zevat ve bunların bir kısım medyası hala aynı terane ile höykürmekdeler evet bende diyorum.sizler her alanda ilerlediniz ve muhassır medeniyetler seviyesine çıkdınızda önünüze kim ve ne şekil engel oldu?.saygılarımla

Alıntı
.
Konu: 723

HOCAM !! TÜRKLER MARSA UZAY GEMİSİ GÖNDERDİ DE BENİM BAŞÖRTÜME Mİ TAKILDI?
kader arkadaşımız güzel cevap vermiş
o zaman serbesmiş hoca böyle bir şey demiş öğrenciye(SİZİN YÜZÜNÜZDEN BU HALLERDEYİZ.., GERİ KAFALILARIN YÜZÜNDEN İLERLEYEMİYORUZ...) şimdi serbet değil biz yakaladıkları yerde söylemediklerini bırakmıyorlar şu noktaları biz biliriz (ben, Seda, berraksu, bekçi haksızmıyım arkadaşlar )
[Resim: lvbackni1qb7po7.gif]

Alıntı
.