Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
İKİ ŞEY( sedacıma ithafen /küçük kız duy bakalım üstad ne diyecek)
Konuyu Değerlendir
  • 26 Oy - 2.65 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 109

http://www.youtube.com/watch?v=_QuBvfwmeB0&feature=related
ALLAHAISMARLADIK...

Alıntı
.
Konu: 486

tek kelimeyle şiir süperdi berrak üstadın yüreğine sağlık.yanlız Seda değil sanırım bende bu sözlere iyice kulak vermeliyim.sözler çok güzel ve doğru söylenmiş.

emeğine sağlık Allah razı olsun.Smiley
beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
[Resim: avauser56671gu3.gif]

Alıntı
.
Konu: 109

sözler bir tek sedayı yada beni yada seni değil canım hepimizi bağlıyor bence talha abi de çok güzel yorumlamış.haliyle bize de edeple başeğip dinlemek düşüyor....Smiley (18)
ALLAHAISMARLADIK...

Alıntı
.
Konu: 130

teşekkür ederim ablacım çok güzel sözler haklısın bu sözler hepimizi ilgilendiriyo...
[Resim: tevbewp0hp9cw4.gif]

Alıntı
.