Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
üfff artık ders çalışmak istemiyom yaa....:(
Konuyu Değerlendir
  • 16 Oy - 2.81 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 130

yaa ben çok sıkıldım kendimi bildim bileli ders çalışıyom Smiley (18) ne bu yaa ömrüm ders çalışmaylamı geçecek sıkıldım artıkk son 2 önemli sınavım kaldı üni nin bitmesine ama artık çalışamıyooooommmmmmmmmm!!! ders çalışma yeteneğimi kaybettim buraya kadarmış Smiley (18) daha benim yaşım kaç hep ders çalıştım şimdide mesleğe başla yaaaa üff neyse forumda kimse yok buraya yazdım ayy çok sıkıldımmSmiley (29) katılan var mı bana ders çalışmak çok sıkıcı ıyyy iğrenç....
[Resim: tevbewp0hp9cw4.gif]

Alıntı
.
Konu: 109

Ben fikir beyan etmeyeceğim....Anladın sen onu Smiley
ALLAHAISMARLADIK...

Alıntı
.
Konu: 67

ya ağlasammı gülsemmi halimize .Seda ve berrak siz beni anlarsınız.benim bi yığın acil işim var .sinir , stres (+ anksiyete !!!) ölüyom ama. ben napıyom geçtiM tv nin karşısına KOMEDİ DÜKKANININ TEKRARINI İZLİYORUM.tv de bitince netten videolarını izliom. zaten başka bişi izlemiyomki...
gerçi bu güne kadar doğru düzgün çalışmadım ama; stresi yeter siz biliyosunuz..allah yardımcımız olsun...
[Resim: neguzelia8.gif]

Alıntı
.