Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Islak Mendillere Dikkat !
Konuyu Değerlendir
  • 22 Oy - 3.18 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 486

Islak mendilde 'alkol' polemiğine katılan Uni Wipes'in üreticisi Ataman Özbay, "Alkol masum, bilseniz başka neler kullanılıyor" dedi Özbay kayıtdışına dikkat çekerek şaşırtıcı bir gerçeği ilan etti: Kâğıdı formaldehit ve çamaşır suyuyla ıslatıyorlar. Bu maddeler kanserojen.

[Resim: 28860.jpg]

Islak mendil markası Uni Wipes'in üreticisi, Ataman Kozmetik'in sahibi Ataman Özbay, alkolsüz ıslak mendil polemiğine yeni bir boyut getirdi. "Alkol masum, merdivenaltı üreticiler, mendil küflenmesin diye formaldehit ve çamaşır suyuyla ıslatıyorlar. Maliyeti en düşük koruyucu bu çünkü. Anneler de bu ürünü bilmeden bebeklerinde kullanıyor. Bu ürün çocukların en hassas bölgelerinde kullanılıyor. İleride kanserojen etki yapar" dedi. Gümrüklerden Türkiye'ye büyük miktarda atık kağıt girdiğini savunan Özbay, "Bu kağıtlar ıslak mendil üretiminde kullanılıyor. Hijyenin bu kadar kirlendiği görülmemiştir" diye konuştu.
beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
[Resim: avauser56671gu3.gif]

Alıntı
.
Konu: 67

elbette çocuklar için hijyen konusunda annelere en fazla su önerebiliriz galiba..

bu mendillerin sağlıklı olmadığını biliyodum ama bu kimyasalları beklemiyodum açıkçası..
[Resim: neguzelia8.gif]

Alıntı
.
Konu: 458

emeğine sağlık tşk.
[Resim: gulyapraknw8.jpg]

Alıntı
.
Konu: 167

güzel paylaşımdı kardeşim.
[Resim: Tear_Shed_by_prettylushsuicide.jpg]
...............................................................................................................
Haksızlığa baş kaldırmayanlar, onlardan gelecek her kötülüğe katlanmalıdırlar. (Hz. Ali (r.a))

Alıntı
.
Konu: 109

emeğine sağlık sema...
"annelere en fazla su önerebiliriz galiba.." iğğğğğğğ kusacam şimdi,bekçi ,forumdayız,eğitimde değilSmiley (18)
ALLAHAISMARLADIK...

Alıntı
.
Konu: 67

ya ne benle uğraşıyon seeeeeeeeeen
[Resim: neguzelia8.gif]

Alıntı
.
Konu: 4

Emeğine Sağlık kardeşim Allah razı olsun.

Alıntı
.