Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
SEMA NİCE SENELERE
Konuyu Değerlendir
  • 17 Oy - 3.06 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 313

[Resim: dogum02_b.jpg]

SEMA DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN

SEMA NİCE YILLARA CANIM SAGLIKLI SIHATLI NİCE SENELERE INŞALLAH

Alıntı
.
Konu: 486

bu güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar ALLAH sizlerden razı olsun.

iyiki sizleri tanımışım ve iyiki de varsınızSmiley
beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
[Resim: avauser56671gu3.gif]

Alıntı
.
Konu: 458

Bugün gözlerinde hangi aninin hayali, kulaklarında hangi sesin hasreti, kalbinde hangi sevginin özlemi varsa hepsine kavuşman dileğiyle .

Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilekler içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Şimdi bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve ümidini koskoca bir yıl boyunca hiç yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanmanı dilerim. Sensiz bir hayatta kime gerçekten "ABLAM" diyebilirdim bilmiyorum. İyi ki dogdun. Nice mulu yaslara doğum günü...

canım ablacım iyiki varsınSmiley
[Resim: gulyapraknw8.jpg]

Alıntı
.
Konu: 458

[Resim: dogum-gunu-kart14.jpg]
[Resim: gulyapraknw8.jpg]

Alıntı
.
Konu: 130

semacımmmm doğumgünün kutlu olsun yeni yaşın hayırlı olsun inş iyiki varsın iyiki doğmuşsun iyiki tanıdım seni seni seviyoommm Smiley (18)
[Resim: tevbewp0hp9cw4.gif]

Alıntı
.
Konu: 67

Allah hayırlı uzun ömürler versin kardeşim
[Resim: neguzelia8.gif]

Alıntı
.

Seda demiş ki:semacımmmm doğumgünün kutlu olsun yeni yaşın hayırlı olsun inş iyiki varsın iyiki doğmuşsun iyiki tanıdım seni seni seviyoommm Smiley (18)

bende iyiki tanımışım seni Seda cnm, duygular karşılıklıdırSmiley

yaprak cnm ve bekçi kardeşim sizlerede teşekkür ediyorum sizlerde iyiki varsınızSmiley

ALLAH hepinizden razı olsun.
beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------

Alıntı
.
Konu: 5

semacım yeni yaşın sana hayırlı olsun sağlık mutlluk dolu ol her şey gölünce olsunSmiley (14)

Alıntı
.
Konu: 723

SEVDİKLERİNLE BİRLİKTE SAGLIKLI MUTLU HUZURLU NİCE YILLARA.
[Resim: lvbackni1qb7po7.gif]

Alıntı
.

ALLAH c.c razı olsun arkadaşlar sağolunSmiley

Alıntı
.