Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
çok sevdim diyenler okuyun lütfennn..
Konuyu Değerlendir
  • 14 Oy - 3.36 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 33

Nerden başlamalıyım bilmiyorum hayatım boyunca ne çocukluğumu bildim nede genç kızlığımı gerçekten budur dedğim herkes sömürdü duygularımı hiçe saydı şuan 22 yasındayım ve ilk defa aşkı tattım ama ne acıdırki bu ask denen duygu hep imkansızımı seçer işte ben imkansızı seçtim onu bir başkasıyla hergördüğümde yüreğimdeki volkan patlıyor ve o alev yakıyor yüreğimi yüreğimden haykırıken sesimi duyuramıyorum uzaktan izlemekle yitiniyorum ona dokunamadan konuşamadan sessizce uzaktan izliyorum o bir baskasının gözlerine sımsıcak bakarken ve onun ellerini tutarken ben yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum hiç bir yere sığmıyorum bumudur aşk böylemi olmalıdır onun bir tebessümü bile dünyamı değiştiriyor herşeye rağzıydım bir kez olsun gözlerime bakıp bir tatlı söz duysaydım ağzından herşeye rağzıydım ama olmadı aylar geçti onunla aynı ortamda olmak ve hergün onu sevgilisiyle görmek acımı biraz daha arttırıyor...gözlerimdeki mahkumları saklayamıyorum artık yüreğimde sessizce çırpınan birbirinle geçinemeyen bir sürü ben var boğuluyorum oysa o bunun farkında bile değil aşk denen duygu insanın herşeyden vazgeçiriyor hele birde karşılığı yoksa günden güne bitiriyor bişeyleri yitiriyor içinden kendinden gururundan bile vazgeçiyor insan ben okyonusun ortasında küçük bir sandalda tek küreğimle boğuşuyorum o çok yakınımda bir iskeleyken yanaşamıyorum nefesim kadar yakınken bir okdar uzağımda o bilmese ben ona aşığım vazgeçemediğim sevdamla onu onsuz yaşamaktayım......

EVET ARKADASLAR YORUM SIZIN.BIR KEZ SEVDIYSENIZ ONU ASLA UNUTAMAYACAKSINIZ.HER GORDUGUNUZDE VE ONUNLA ILGILI BIRSEYLER DUYDUGUNUZ DA ICINIZDEN BIRSEYLER KOPACAK VE BU OMUR BOYU DEVAM EDECEKTIR.YA SEVMEYIN YA DA SEVDIYSENIZ KESINLIKLE VAZGECMEYINIZ..TABIKI DE KARSILIKLI ISE...SEVGIYLE KALIN.

Alıntı
.
Konu: 480

güzeldi

sende demişsin ki==>YA SEVMEYIN YA DA SEVDIYSENIZ KESINLIKLE VAZGECMEYINIZ..TABIKI DE KARSILIKLI ISE...SEVGIYLE KALIN.

ya sen vazgeçmiyorsun sen ölümüne varsın karşindaki vazgeçiyorsa ne yapacaksın kardeş..
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.
Konu: 33

nicin vazgectigi onemli.aile mi,cevre mi,nefsi duygulari mi...karsilikli gorusup konusarak sebepleri ve dogacak sonuclari ortaya koymak gerek..bu gibi durumlarda iletisip kopuklugu caresizlikleri,dolayisiyla sonu getirir.bence seven sevdiginin kendisi hakkinda ne dusundugunu iyi kotu hisseder.bu hissiyat size sevdigini,mutlulugu sizde bulabilecegi duygusunu veriyorsa emin olun hicbirsey bitmemistir.askta acizlige yer yok derim.birakmayin.mucadele verin,sonuna kadar.gercekten anlayisli biriyse donusu size olacaktir.siz uzerinize duseni yapin sonunda gitti mi? o zaman en azindan sizin iciniz rahat edecek.birgun mutsuz oldugunu duyarsiz.sevdiyse tabi ki.unutmamak gerek""siz gideni degil,giden sizi kaybedecektir""

Alıntı
.
Konu: 313

sevgi karşılıklıklıysa vezgecılmez ama imkansız bır aşkın peşinden koşmak insanın ömrünü tüketir ... mecnun kardeşim bir konuya degınmış ya o vazgecıyorsa ....
demekkı senın sevdıgın gıbı sevemmış senı aşk ve sevgi emek ister aıle cevre o kadar önemlı degıl seviyormusunuz bırbırınızı gerısı boş siz birlikte olduktan sonra o çevrede o ailede bunu zamanla kabul edecektır ... sevgiyle kalın
teşekkürler tostos...

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 3 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.