/
15-09-2008, 01:26
nice hayırlı senlere M_leyla=)
Canim arkadaşım iyi ki doğdun. Sağlık, basari, ....., mutluluk kısacası hak ettigin her şey yeni yaşında ve bi ömür boyu seninle olsun!mutlu yıllar=)
beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
![[Resim: avauser56671gu3.gif]](http://img338.imageshack.us/img338/4250/avauser56671gu3.gif)
.
/
15-09-2008, 07:58
RE: nice hayırlı senlere M_leyla=)
nice senelere dogum günün kutlu olsun güzellikler senınle olsun
.
/
15-09-2008, 11:42
DOĞUM GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR YENİ YILININ SANA SAĞLIK MUTLULUK ESENLİK VE BİRAZDA CESARET GETİRMESİNİ YÜCE MEVLADAN DİLERİM. DİLERİM YENİ YAŞINDA SAHİP OLDUKLARINA SIMSIKI SARILIR BİR HİÇ UĞRUNA BIRAKMAZSIN......
[STRIKE]
Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE]
.
/
15-09-2008, 11:59
belkıs akkale den odam kreçtir benim sana gelsin sema tekrar nice yıllara
[STRIKE]
Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE]
.
/
15-09-2008, 21:29
M_leyla kardesim.....
Yaşa . Sev . Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara...
.
/
16-09-2008, 21:17
(15-09-2008, 21:29 )TOSTOS demiş ki: M_leyla kardesim.....
Yaşa . Sev . Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara...
nice senelere semacım,ALLAH gönlüne göre versin.
![[Resim: Tear_Shed_by_prettylushsuicide.jpg]](http://fc01.deviantart.com/fs7/f/2006/347/d/d/Tear_Shed_by_prettylushsuicide.jpg)
...............................................................................................................
Haksızlığa baş kaldırmayanlar, onlardan gelecek her kötülüğe katlanmalıdırlar. (Hz. Ali (r.a))
.