Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Baklava Yeme Yarışması Büyük İlgi Görüyor...
Konuyu Değerlendir
  • 20 Oy - 2.9 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 30

[Resim: baklavasp4.jpg]

Baklava Yeme Yarışması Büyük İlgi Görüyor...
Gaziantep'te düzenlenen baklava yeme yarışmasında, 18 dilim baklavayı 1 dakika 33 saniyede yiyen yarışmacı birinci oldu.

3. Uluslararası Antep Fıstığı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında yapılan baklava yeme yarışması, ilginç görüntülere sahne oldu.

Katılımın yoğun olduğu yarışmada herkese 18'er adet baklava servis edildi. Baklavaları ikişer üçer yiyen yarışmacılar zor anlar yaşadı. Yusuf Özdemir, arkadaşlarının da tezahüratları arasında tabağında bulunan 18 baklava dilimini 1 dakika 33 saniyede yiyerek birinci oldu.

Özdemir, 18 dilim baklavanın kendisi için çok kolay olduğunu belirterek, "İlk kez katılmama rağmen çok rahattım.

İkram edilen baklava bana yetmez. Ben en az 5 kilo bekliyordum. Bu gibi yarışmaların her zaman yapılmasını istiyorum" dedi. Özdemir, kazandığı 1 adet Cumhuriyet altınını yapılacak törenle teslim alacak.

(Gaziantephaber.org)
[Resim: twty5on1oj1wf6ql1ev4wh6.gif]

Alıntı
.
Konu: 723

yarışmaya girmek için şark varmı acaba
herkez birinci olamasada,
ohh 18 dilim baklava...
[Resim: lvbackni1qb7po7.gif]

Alıntı
.