Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Dua Zinciri (Dualaşalım)
Konuyu Değerlendir
  • 29 Oy - 3.48 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 0

peygamber efendimizin rabbimden istediklerini bende kendim ve cümle mümin kardeşlerim için istiyorm

Alıntı
.
Konu: 2

Selamun Aleykum arkadaşlar.Bende sizden dua istiyorum.En yakın arkadaşım su an hastanede ve doktorlar kanser teşhisi koymuş sizden dua istiyorum.Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin

Alıntı
.
Konu: 18

Allah1 HAYIRLI ŞİFALAR VERSİN.İNŞALLAH BİAN EVELL SAĞLIĞINA KAVUŞUR.

[Resim: biz0lr.gif]

Alıntı
.
Konu: 18

[Resim: dua117ir9zflc2hh4.jpg]

[Resim: biz0lr.gif]

Alıntı
.

Cenabı Rabbim razı olsun senden beni ağlattın amma aşk ile sevgi ile ağladım ne güzel yazmışsı yüreğine sağlık.Rabbim bizleri dediğin gibi efendimiz sevgisiyle doldursun.onunla yaşayıp onunla ölelim inşaallah.

Alıntı
.
Konu: 313

emegıne saglık ALLAH razı olsun

Alıntı
.
Konu: 723

ALLAH’ım, geçmiş ömrümde yaptıklarımı, gelecekte yapacaklarımı, gizli islediklerimi, aleni yaptıklarımı, israflarımı, benim bilmediğim fakat senin bildiğin kusurlarımı affet. İlerleten Sen, gerileten de Sen'sin, Sen'den başka ilah yoktur!
[Resim: lvbackni1qb7po7.gif]

Alıntı
.
Konu: 723

Allah’im!
Bana dilimle degil, halimle vazetmeyi nasip eyle, Ya Rabbi!
Allah’im!
Bana bir insanin elinden tutmadan önce, kalbinden tutmanin sirlarini ögret, Ya Rabbi!
Allah’im!
Okuma, ögrenme, ögrendiklerimizi uygulama askimizi ,salgin ve saygin bir hastaliga dönüstür, Ya Rabbi!
Allah’im!
Bizleri dünlerde kaybolmaktan muhafaza eyle, yarina kalabilenlerden eyle, Ya Rabbi!
Allah’im!
Dinimizi dünyanin mehri yapmaktan, acikinca da inançlarimizi yemekten cümlemizi muhafaza eyle, Ya Rabbi!
Allah’im!
Beni, beni benim önüme engel olmaktan,
Beni, benim hayatimin kemirgeni olmaktan,
Beni, bana yalan söylemekten muhafaza eyle, Ya Rabbi!
Allah’im!
Bakisimizi ibret,
Sukutumuzu hikmet,
Konusmamizi sanat ve marifete dönüstür, Ya Rabbi!
Allah’im!
Bosa bakanlardan,
Bosa susanlardan,
Bosa konusanlardan eyleme, Ya Rabbi!
Allah’im!
Zenginlerimizi hamiyetsiz,
Fakirlerimizi gayretsiz,
Alimlerimizi amelsiz,
Idarecilerimizi adaletsiz birakma, Ya Rabbi!
Allah’im!
Kandillerimizi hakiki kandil,
Dügünlerimizi hakiki dügün,
Bayramlarimizi hakiki bayram eyle Ya rabbi!
Allah’im!
Cehalet, zaruret ve ihtilafa karsi açmis oldugumuz ikinci kurtulus savasimizda bizleri mansur ve muzaffer eyle, Ya Rabbi!
Allah’im!
Milletimizi,idarecilerimizin önüne engel olmaktan,
Idarecilerimizi de milletimizin önüne engel olmaktan muhafaza eyle ya Rabbi!
Bizlere devlet-millet bütünlügüne ulasmamizi nasip eyle, Ya Rabbi!
Allah’im!
Idarecilerimizin, feraset, merhamet ve basiretini,
Halkimizin da hürmet, hizmet ve hamiyetini artir ya Rabbi!
Allah’im!
Her sabah, günesi üzerimize yeniden isiklandirip günümüzü piril piril aydinlattigin gibi,
Her sabah, içimizdeki günesi de, yeni ümitler, yeni hedefler ve yeni heyecanlarla üzerimize isiklandir,Ya Rabbi!
Allah’im!
Bizlere ilim açligi ihsan buyur Ya Rabbi!
Suya,ekmege olan istahimiz gibi, kiyamete kadar kapanmayan bir kitap okuma istahi ihsan buyur, Ya Rabbi!
Allah’im!
Hayatimizin her aninda, namazda gibi, ilahi huzurda oldugumuz bilincinden ayirma, Ya Rabbi!
Allah’im!
Semalarimizi bayraksiz, bizleri hürriyetsiz, camilerimizi cemaatsiz, cemaatimizi de ilim ve hikmetsiz birakma, Ya Rabbi!
Allah’im!
Çalismalarimizi bir ibadet bilinci ve ibadet huzuru içinde yapmayi nasip eyle,Ya Rabbi!
Allah’im!
Bizlere her daim, hem kavli, hem de fiili dua yapmayi nasip eyle, Ya Rabbi!
Allah’im!
Dahili ve harici düsmanlardan sana sigindigimiz gibi; cehaletin,tembelligin,kapasite israfinin serrinden de sana siginiyoruz, bizleri muhafaza eyle, Ya Rabbi!
Allah’im!
Sistematik çalismayi; en büyük zevkimiz, en tatli lezzetimiz, en birinci yasam ilkemiz haline getir Ya Rabbi!
Allah’im!
Önce Hak'tan, sonra haksizliktan korkmayi nasip eyle, Ya Rabbi!
Allah’im!
Bizlere, midemiz kadar aklimizi,
Dilimiz kadar da el ve ayaklarimizi çalistirmayi nasip eyle, Ya Rabbi!
Allah’im!
Bizlere, Malazgirt, Çanakkale ve Istiklal zaferleri gibi,
Ekonomik, ilmi, fikri, siyasi,ahlaki zaferler ihsan eyle Ya Rabbi
[Resim: lvbackni1qb7po7.gif]

Alıntı
.
Konu: 33

AFFETMEYI SEVEN RABBIM.AFFET...

Alıntı
.

Kardeşler Allah sizden razı olsun çok güzel bir site ama bir konuyu söylemek istiyorum S.ABDULBAKİ H.Z RESMİNİ GÖRDÜM ALLAH RIZASI İÇİN KALDIRIN MÜBAREĞİN KESİNLİKLE İZNİ YOKTUR.Allah rızası için kaldırana resulullah s.a.v efendimizin şefeatine nail olur inşaallah.

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.