Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
HuzurForum Ailesi olarak tanışalım... kim ne yapar yazsın..! :)
Konuyu Değerlendir
  • 27 Oy - 3.15 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 1,019

hoşgeldin Melek (abla diyecegiz mahsuru yoksaSmiley )...

inşallah sitemizden memnun kalıp aramızda daimi olarak kalırsın...
Hayırlı forumlar
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 130

Selamun Aleykum BEN Seda SİVASTAN 20 YAŞINDAYIM CÜ ÖGRENCİSİYİM
Bu kadar yeter heralde
[Resim: tevbewp0hp9cw4.gif]

Alıntı
.
Konu: 480

{EDITOR=<DIV>İSTANBULDA YAŞIYORUM ASLEN ORDULUYUM MUHASEBECİYİM OKUMA YAZMA BİLMİYORUMSmiley (18) HAYAT OKULUNA DEVAM EDİYORUM AMA DERSLERİM BİTANEMLE İLGİLİ DERS HARİÇ SIFIR KISA BİR NOT 22 GÜN SONRA ASKERİMSmiley (18)</DIV>EDITOR}
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.
Konu: 486

ben mardinden sema gerçek ismimi merak ediyosunuz ama söylememSmiley (18)okumuyorum Smiley (29)evde boş boş oturuyorum bundan çok şikayetçiyim ama belki bu böyle devam etmez inşallah,herşeye rağmen hayatı ve insanları çok seviyorum,ne mutlu müslümanım diyeneSmiley (18)bendende bukadar yeterli galibaSmiley
beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
[Resim: avauser56671gu3.gif]

Alıntı
.
Konu: 27

ben kimim bulan olursa bana da nalatsın. ehmet ben
Kan damladı ve kök saldı kayada,
Sildik kanı kılıçlardan ince beyaz yenlerimize,
Artık silahımız kalmadığında
Kaburgalarımızdan birini çıkaracağız
Ve bir kılıç yapacağız ondan.

CEVAHİR SİPAHİ

Alıntı
.
Konu: 18

[size=large]Bende yeni geldim.Bitlis"te oturuyom,bu siteyi tesadüfen buldum.bakalım burdaki arkadaşlarla anlaşabileckmiyiz.selam ve dua ile...[[/font]/size]

[Resim: biz0lr.gif]

Alıntı
.
Konu: 33

bu konuyu yeni gordum ve daha samimi icten paylasimlar icin kendimi tanitmaya karar verdim.turan ben yas 27 marmara 2005 mezunuyum.su an ozel sektorde endustriyel tasarim alaninda calisiyorum.sivasliyim,istanbul kadikoyde yasiyorum.ve birgun sanal alemden siyrilip sizlerle fani ve gercek alemde bulusmayi diliyorum.forumdaki tum arkadaslarima saygilar.....sevgi ve muhabbetle.

Alıntı
.
Konu:

adım ahmet istanbul kadıköyde yaşıyorum muhasebeciyim 24 yaşındayım aslen orduluyum smmm adayıyımSmiley (18)

Alıntı
.
Konu: 1

merhaba arkadaşlar istanbuldan mehmet ben aranıza yeni katılıyorum sayılır yeni başlangıç da diyebiliriz herkese güzel günler diliyorum selam ve dua ile

Alıntı
.
Konu: 313

selam arkadaşlar nasılsınız neler yapıyorsunuz

Alıntı
.