Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
HuzurForum Ailesi olarak tanışalım... kim ne yapar yazsın..! :)
Konuyu Değerlendir
  • 27 Oy - 3.15 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 458

arkadaşlar buraya herkes kendi hakkında bizlerle paylaşmak istediği şeyi yazsın... ve bu konu altında tanışalım kim ne yapar ne eder nerede yaşar öğrenelim...

benim adım veysel! şu anda trabzon da KTÜ de öğrencilik yapmaktayım.. ailem istanbulda yaşıyor.. ve yaşım 19.. (20 ye ecük kaldı.. Smiley ) neyse işte böyle bu bendim.. ileriye doğru daha da fazla şeyler paylaşırız artık!! Smiley (28)

Alıntı
.
Konu: 1,019

ben eksik olmayım.. adım mahmut şimdilik trabzonda kalıyorum ktu sosyalbilgiler öğretmenliğini büt sınavından kalmazsam yarın bitirecegim inşallah.... yaşagelince 22 oldu... ailem ordu/fatsada yaşıyor...

bu kadar yeter daaaSmiley (26)
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 458

*ALEmDAR* demiş ki:ben eksik olmayım.. adım mahmut şimdilik trabzonda kalıyorum ktu sosyalbilgiler öğretmenliğini büt sınavından kalmazsam yarın bitirecegim inşallah.... yaşagelince 22 oldu... ailem ordu/fatsada yaşıyor...

bu kadar yeter daaaSmiley (26)

iyi iyi yeter!!! =Smiley (18)=Smiley (18) Smiley (23) Smiley (28)D

Alıntı
.
Konu: 17

ismim mehmet çorumda yaşıyorum yaşım 19.5 istanbul üniversitesi kaldırım mühendisliğinde okuyorum ( öss ye girdik ama bakalım ne olcak )

bu kadar

Alıntı
.
Konu: 0

BaRıS nerdeyse orda yasıyorum ....
Yaktım Gemileri Dönemem Asla Sevemem Sevemem Seni Asla Birdaha Beni Aglatma Sevemem Senden Sonra
Seni CoK SeviyoruM SeN İnansaN DA İnanmasaN DA...

Alıntı
.
Konu: 1

İpeK_B demiş ki:BaRıS nerdeyse orda yasıyorum ....
Sensiz Asla Olamam Canim Benim Smiley (39)Smiley (39)Smiley (39)
Hedef Alip Vursanda Ozenli Sozlerin Oklariyla...
Suslemedim Harfleri Adini Olusturanlarin Disinda...

Alıntı
.
Konu: 3

bu fikri beğendim...güzel fikir.. küçük ama büyük ...işler olacak

bu arada benim adım mehmet şu an amerikada yaşıyorum ama her sabah bizim köyle karıştırıyom.....
SON BİR BAŞLANGIÇTIR....

Alıntı
.
Konu: 1,019

Mehmet demiş ki:bu fikri beğendim...güzel fikir.. küçük ama büyük ...işler olacak

bu arada benim adım mehmet şu an amerikada yaşıyorum ama her sabah bizim köyle karıştırıyom.....

(Mehmet öz abim olur arkadaşlarSmiley (26) )

abi köyle amerika"nın arası nsıl gidiyo..

yoksa amerika bizim köy gibi bi yer miSmiley (28)DSmiley (28)D
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 55

Adım Betül annem Çanakkaleli babam da Çanakkaleli fakat ben Çanakkaleliyim Smiley (5)Smiley (5)Ayrıyetten Çanakkala de yaşıyorum hee bide 17 yaşındayım yetsin bu kadar fazlası zarar azı kararSmileySmiley
[Resim: korfeztuningmodifiye01ma0.gif]

Alıntı
.
Konu: 7

hıımmm bak burası güzel olmuş iştee.adım osman (ismime aşığım çünkü bana ceddim osmanoğullarını hatırlatıyor ,şanlı tarihimizi yaniii) aslen konyalıyım ama trbzonda talihsiz bir şekilde yaşamak zorundayım.-çünkü ortak mekanları paylaştığım bir adet psiko ve ordulu mahmut hoca var daaaa-Smiley (28)Smiley (28)
valla çok süper bi yaşantım var .bu kinayeli cümleyi trabzonda yaşayanlar bilir arkidaşlar Smiley (28)
ezelden kırılmış kalemim,
seni sevmekse kaderim.

Alıntı
.