Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
benden seçmeler3
Konuyu Değerlendir
  • 10 Oy - 3.6 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 248

>>Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın!..
>>Seni unutmayı düşündüm bu gece. Bir sigaranın üstüne adını yazdim. Sigara bittiğinde unutacaktım seni. Duman duman atacaktım,seni içimden. Rüzgar savuracaktı, kullerini fakat...Seni unutmayı düşünürken. Nerden bilebilirdim ki. Seni her nefeste içime çektiğimi!Smiley (25)
>>Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
>>Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak eğer sana dönerse zaten senindir, sana dönmezse zaten hiçbir zaman senin olmamıştır.
>>Bir ömür boyu seninleyim desen de istemem artık. Çünkü sen rüzgarın çoşturduğu bir toz bulutusun, bugün bana esersin ...yarın ellere...Smiley (40)
>>Sana şarap vereceğim, iç ama sarhoş olma. Sana bir gül vereceğim, kokla ama soldurma. Sana kalbimi vereceğim, sev ama incitme!...Smiley (40)Smiley (25)
>>Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun. Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun. Korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun!Smiley (40)
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
.
Konu: 313

teşekkürler eöeğine saglık güzel sözler

Alıntı
.
Konu: 55

Güzelmiş bu da benden olsunSmiley

DEMEK BU KADAR KOLAYDI

Demek bu kadar kolaydı çekip gitmek, arkana bile bakmadan, Ben aşkınla martı gibi bulutlarda dolaşırken, Sen bir avcı gibi vurdun kanadımdan, Hayallerim alt üst oldu, kalbim darmadağan. Demek bu kadar kolaydı aşkımı ezip geçmek, nurum, Geç anladım derdini, bu mecnunun, Kalbimin sönmeyecek ateşini söndürdün, artık korum, Bir o yapmadığın kaldı, su dök kabulüm. Demek bu kadar kolaydı tebrikler, iyi iş başardın, Beni yine yalnızlığıma bıraktın, Hayatımın en güzel anısıydın, Ve öyle olarakta kalacaksın.......... Demek bu kadar kolaydı he.......

herkese selam...
[Resim: korfeztuningmodifiye01ma0.gif]

Alıntı
.
Konu: 313

teşekkürler ranger seninkide güzel

Alıntı
.
Konu: 55

saolasın yaw kendim yazsadım daha güzel olurdu amaSmiley maalesef alıntı
hırkızlık yaptım anlıcanSmileySmiley
[Resim: korfeztuningmodifiye01ma0.gif]