Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
gitme kal diyecegim....
Konuyu Değerlendir
  • 12 Oy - 3.42 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 68

ne demek istedin ne anlatmak istedin çözemedim. dügümlendim bu gün bana dönüyorum diyorsun.. neden şimdi neden bunca zaman bekledin şimdi nerden çıktın diyecegim sana.... ama biliyorum yine ayıplayacaksın beni!! ama diyorum nerde çıktı bu!!! bunca zaman sonra beni arıyor ve dönecegim bekle diyorsun.. hayır sadece hayır gelme dönme sakın.. ben çoktan gittim ben yokum bitmişim tükenmişim yokumm..
ben kendime yeni bir sayfa yeni sevdalar buldum. bunların içinde sana yer yok!! bitmişşin benim için hatta seni içimde öldürmüşüm. hadi tekrar canladırabilecekmisin içimdeki seni bunu başarabilecekmisin hayır hayır sakın dönme bana.. sen gitmişin ve bitmişşin benim için.. dönme ne olur..

dönersen yine aynı yaram açılacak...
dönersen yine ben benden gidecek...
dönersen yine seni sevmek için çabalayacagım...
dönersen yine gideceksin bir gün...
ne olur dönme onun için.. kapanmış yaramı kanatma yine açma yine neolur eski gönül yaralarımı... seni nasıl sevdigimi.. senin için nelerden vazgeçtigimi... senin için canımdan vazgeçtigimi hatırlatma yine bana .. bak ben yeni bir dünya kurmuşum kendime ben mutluyum, ben huzurluyum, bak ben seviliyorum burada... yeniden yıkma ne olur...

dur!!! bekle dönme arkanı bekle biraz ... neden sana git diyemiyorum sana artık hayatımdan tamamen çık diyemiyorum... hayır bu sefer olmaycak gözyaşımı sele teslim etmeyecegim ...ama olmuyor bitanem olmuyor sensiz olmuyor... seni unuttum sanma senin hep yolunu gözledim gelecigin günü hep bekledim çaresiz.. şimdi bana dönmüşşün ama ben sana git nasıl derim..diyemem bitanem diyemem sana yine git..
13 sene daha gittigin yerden dönme nasıl derim...

bak işte!! gelecegin gün nasıl bir duygu seline kapılıp nasıl bir ikilem içine girecegim bitanem ... bir yanım git gidecek.. bir yanım kal diyecek... sen bana geldigin zaman... ama ne olursa olsun ben sana...
gitme kall..diyecegim..

Alıntı
.
Konu: 9

Gitme .... kal..... diyemedim...
Evet...! Insanin iklemde kalmasi kadar kotu bir durum yoktur..ozeliklede verdigi
cevap ilerde agir bir tokat gibi tekrar ona donecekse..O zamanda isyanlar ve
keskeler dokuluyor iste ...
Donen kalmak için donuyorsa hosgelsin...
Ama yok..! oda kalsammi...gitsemmi arasindaysa ...
Hiç gelmesin...Hatir varsa.. donmesin..

Tesekkurler..

Alıntı
.
Konu: 1,019

sitem görüyorum bu cvpta... Mevlam kimseye pişman olacagı bir adım attırmasın...

paylaşım için tşkler
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 313

biri var hayatım da canımdan cok sevdıgım bırı var hayatım da hiç

gitmesini istemedigim.Mutluluk gerçekten çok zor bulunuyor hayat

insana bazen aklılın bile alamayacagı oyunlar oynuyor.

Gidipte dönen ınsanlar neden gittiklerini biliyorlarmı acaba ?

peki neden geriye dönuyorlar . Neden ve niçin gittikleri anladıklarında

yaptıkları seyın yanlıs oldugunun farkına varıp

pişman oluyorlar .Hiç bir zaman kaybedilen zaman yerine konmaz

ve sevgi parçalara bölun muş olur .

İLK günkü gibi seve bilirmisin giden insanı ?

İLK GÜNki gibi baka bilirmisin gözlerine

O senin için hep içini kanatan gizli yaran olarak kalır.

Teşekkürler

Alıntı
.
Konu: 1,019

neden pişman oluyorlar???

bence bekledikleri hayatı bulamadıkları veya bulamayacaklarını anladıklarından geri dönüyorlar..

acı bir dönüş oluyor buda tabiki... dönecektin neden gittin??

neden insan birşeyleri vaktiyken oturup sakin bir kafayla güzel bir şekilde düşünmezki....

benim anladıgım; terkedilen üzülmüş görünsede -üzülsede- sonunda asıl üzülen giden oluyor... başka ellerde mutsuz bir hayatı tatmaya başlayınca aklı başına geliyor ve o zamanda daha büyük bir hata yaparak beni böyle kabul ediyorsan sana geliyorum gibi bir sözü demekten kendini alamıyor....

kim onu öyle kabul edebilirki... tertemiz bir yürekle sevmişsin ve o seni terkedip başka ellere gitmiş... hiçmi düşünmez kabul edilmeyecegini...

neyse bu konuda yaralıyımSmiley (29)

teşekkürler
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.