farzet ki yaşayabilmen için şart koştulr Amerika yı elinle çevvirceksinn
hadi baham naparsınn
.
![]() ![]() ![]() ![]() farzet ki yaşayabilmen için şart koştulr Amerika yı elinle çevvirceksinn hadi baham naparsınn .
yok ederım masum ınsaları alırım amerıka dıye bır sey kalmaz
farzetı bdunyanın en buyuk ordusuna sahıpsın ne yaparsın .
önce abd israil ve ingiltere gibi zulmün başı olan ülkeleri yok ederdim..
![]() ![]() ![]() farzetki dünyanın en cani insanını senin eline verdiler ne yaparsan yap dediler.. bu kişi kadın çocuk masum demeden binlerce kişiyii katletmiş varsay.. ne yaparsın bu kişiye ilk günde ![]()
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan .
Kişisel olarak birşey yapmazdım ama T.C. mahkemelerinde yargılanır ve gerekli olan cezayı alırdı.(müebbet kaçınılmaz)...
farzet ki , avrupa kupasında final oynama hedefi olan takımın taraftarısın takımın grupta "0" puanla yurda döndü ne yaparsın? (güzel soru çıkarttım beaa helal bana) ![]() ![]() ![]() ![]() .
ne yapayım oyuncaları öldürecek değilim ya
![]() ![]() farzetki herşeyi alabilecek bir gücün olsa yine almak istemeyeceğin şey ne olurdu?? ![]() .
cep telefonu olurdu heralde 2 tanasi fazla gelebilir
![]() farzetki okulda birine şaka yapmak istedin ve bu yaptığın şaka arkadaşın tam sandelyeye oturacakken sandelyeyi altından çekmek oldu ve daha sonra arkadaşın sana sınıfın ortasında bağırmaya başladı ne yaparsın? ![]() ![]() ![]() .
Kafa atardım muhahahaaaaa
![]() ![]() aşağıdaki :sigarasızlığa kaç gün dayanırsın???????? ![]() .
içmedigim için sorun yok
yolculuk zamanı geldi geçiyo ama sen gitmek istemiyorsun çünkü sevdigin yanında değil sevdigin gidecegin yerde değil o çoktan gitmişş... ![]() ne yapardın?? ![]() (En son düzenleme: 17-09-2006, 17:34 OceaN.) .
bu soru beni aşar ama büyük bi ihtimal meyhanenin yolunu tutar demlenirdim
![]() farzet ki en sevdiğin dostun sana en zor günlerinde sırt çevirdi naparsın ? ![]() .
bir daha ki sefere dikkat ederek dost seçerim
Dİelimki Bir dahaNete Giremiyeceksin İnternet Cafeler dahi Sana kapalı olacak Ne Yaparsın Huzurforum olmadan Bir Yaşam ![]() ![]()
::...Dünya Üç Gündür...::
Dünü Geçti Bugünü Yaşıyoruz Yarını Kaldı ![]() . |