neyse Allah ıslah etsin derdim
farzet ki yaşayabilmen için şart koştulr Amerika yı elinle çevvirceksinn
hadi baham naparsınn
farzet ki yaşayabilmen için şart koştulr Amerika yı elinle çevvirceksinn
hadi baham naparsınn
.
neyse Allah ıslah etsin derdim
farzet ki yaşayabilmen için şart koştulr Amerika yı elinle çevvirceksinn hadi baham naparsınn .
yok ederım masum ınsaları alırım amerıka dıye bır sey kalmaz
farzetı bdunyanın en buyuk ordusuna sahıpsın ne yaparsın .
önce abd israil ve ingiltere gibi zulmün başı olan ülkeleri yok ederdim.. sonrada sıfırdanadaletli bir düzen...
farzetki dünyanın en cani insanını senin eline verdiler ne yaparsan yap dediler.. bu kişi kadın çocuk masum demeden binlerce kişiyii katletmiş varsay.. ne yaparsın bu kişiye ilk günde
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan .
Kişisel olarak birşey yapmazdım ama T.C. mahkemelerinde yargılanır ve gerekli olan cezayı alırdı.(müebbet kaçınılmaz)...
farzet ki , avrupa kupasında final oynama hedefi olan takımın taraftarısın takımın grupta "0" puanla yurda döndü ne yaparsın? (güzel soru çıkarttım beaa helal bana) .
ne yapayım oyuncaları öldürecek değilim yaCanları sağolsun tecrübe kazandılar seneye daha iyi olurlar derler(bu cevabı yalnız fenerliler verir)(not:ben g.s'liyim)
farzetki herşeyi alabilecek bir gücün olsa yine almak istemeyeceğin şey ne olurdu?? .
cep telefonu olurdu heralde 2 tanasi fazla gelebilir
farzetki okulda birine şaka yapmak istedin ve bu yaptığın şaka arkadaşın tam sandelyeye oturacakken sandelyeyi altından çekmek oldu ve daha sonra arkadaşın sana sınıfın ortasında bağırmaya başladı ne yaparsın? .
Kafa atardım muhahahaaaaa
aşağıdaki :sigarasızlığa kaç gün dayanırsın???????? .
içmedigim için sorun yok
yolculuk zamanı geldi geçiyo ama sen gitmek istemiyorsun çünkü sevdigin yanında değil sevdigin gidecegin yerde değil o çoktan gitmişş... ne yapardın?? (En son düzenleme: 17-09-2006, 17:34 OceaN.) .
bu soru beni aşar ama büyük bi ihtimal meyhanenin yolunu tutar demlenirdim
farzet ki en sevdiğin dostun sana en zor günlerinde sırt çevirdi naparsın ? .
bir daha ki sefere dikkat ederek dost seçerim
Dİelimki Bir dahaNete Giremiyeceksin İnternet Cafeler dahi Sana kapalı olacak Ne Yaparsın Huzurforum olmadan Bir Yaşam Olmaz Bence nese Orasını sen düşün
::...Dünya Üç Gündür...::
Dünü Geçti Bugünü Yaşıyoruz Yarını Kaldı . |