Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
hayatın analmı..
Konuyu Değerlendir
  • 11 Oy - 3.27 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 74

Hayatın anlamı nedir?
Kendimizi hayatın neresine koyup da yaşamaya çalışıyoruz?
Güzelliklerin tadına varmak uğruna savrulurken birilerini mutlu etme telaşında kendimizi bulamıyoruz yerdeki hazan yapraklarının arasında....
Ne istemiştim yıllar önce kendi adıma ya da ne istiyorum şimdilerde kendim için?
Artık anlamı ya da önemi var mı?
Ne derseniz deyin, ne yaparsanız yapın suyun akışını değiştirmek mümkün değil...Sadece kaybetmeyi öğreniyoruz ve bu yenilgilerden ders alıyoruz, güç depoluyoruz ve yeni yenilgileri güler yüzle karşılamaya çalışıyoruz...Neden mi?
Çünkü yaşamak, sonsuz bir orman...Her ağaç, bir kır çiçeğini saklıyor gölgesinde...Tökezlediğimiz her taşın altında bir minicik uçuç böceği size bakıyor merakla...ve...hiç bitmiyor bu döngü...Görmek, anlamak ve sevmek...Budur yaşamın özü...
Her nerede ve kiminle yaşarsak yaşayalım, içimizdeki umut kıvılcımını hep ama hep canlı tutabilmeliyiz...Gülen gözlerimizin ardındaki ruhumuzun buna ihtiyacı var ve bizim sevincimizden etkilenecek nice canlar var...
[Resim: 2339716469203f9eeb3lz4.jpg]

Alıntı
.
Konu: 248

bi bilsemmmmm
teşekkürler:alkış:
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
.