merhaba arkadaslar sizlere Efendimiz (sav) döneminde yasamıs 3 kişinin ismini söyleyeceğim ve onlar hakkında bildiklerinizi ve hislerinizi kısaca yazmanızı rıca edeceğim...
neden boyle yaptıgımı yorumlardan sonra acıklayacagım.. gercek ve samımı hıslerınızı yansıtırsanız amacımıza ulasmıs oluruz...şimdiden tsk ederim...
evet Efendımız döneminde yasamıs olan YEZD , VAHŞİ , HİND ,haklarındaki düşünceleriniz nedir..mumkunse tek tek ele alınız...
.
/
20-09-2006, 22:32
RE: düşüncelerinizi bekliyorum..lütfen..
bu konuda ileri geri söylentilerde bulunanlar var.. biri çıkar yanlış birşey der vebaline gireriz. istersen bu konuyu kapatalım...
yanlış konuşulacaklardan dogacak vebali alabilirim diyorsan açık kalsın karar senin....
Saygılar
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
.
/
27-09-2006, 18:26
RE: düşüncelerinizi bekliyorum..lütfen..
tamam senın dedıgın gıbı olsun ınsanların senın tabırınle ılerı gerı konusmalarını ıcındekı dusuncelerı bılmeyelım bırakalım bıldıklerı gıbı kalsınlar boyle dusunursek daha mı ıyı olur... benım bu konuyu acmamdakı amac zaten buydu... bak sen de o sekılde dusunuyorsun.. evet bu uc zat hakkında yanlıs bılgılenen ınsanlar var... bunları tespıt etmeden nasıl dogruları ıletebılırız kı... senden bu sekılde uyarı yerıne gerceklerı yazmanı beklerdım....ama!!! kusura bakma ama bızım mılletımızın gelısmemesının tek nedenı bu.. gerceklerı acıga cıkarmamak..ve cekınmek...
sımdı bana soyle susup yanlıs bılınclenen ınsanları kendı hallerıne bıraktıgımızda mı vebale gırerır yoksa aydınlatırsak mı vebale gırerız......polamık olusturmak ıstemem bu bılıncsızlıktır.... karar senın ben kapıyı actım gırmek ısteyen gırer....
bu konun amacına uygun bı cevap yazmanı ıstıyorum BUYUK PATRON!!!!
.