Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Dursun, sen misin?
Konuyu Değerlendir
  • 11 Oy - 3.27 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 34

Adamın biri sinemaya gider. Tam film başlarken adamın önündeki koltuğa saçını kazıtmış biri oturur. Film başladıktan sonra sinemanın ışıkları bu saçını kazıtmış adamın kafasına vurur. Arkasındaki adam bir türlü filmi izleyemez.

Adam içinden " Şunun ensesine bir tane yapıştırayım!" der, sonra adamın cüssesinin iriyarılığını düşününce bu fikirden vazgeçer. Bu sırada adamın yanına Temel oturur. Adam Temel 'e dönüp:

" Şu kafasını kazıtmış adamın ensesine bir tane vur, sana 5 YTL vereceğim!" der. Temel de dayanamaz, adamın ensesine bir tane yapıştırır ve devam eder:

" Ula Dursun, sen burada mıydın?" der. adam dönüp: " Ne Dursun'u kardeşim?" der. Temel de " pardon kardeşim karıştırdım!" der.

Kafasını kazıtmış adam önüne dönünce Temel 5YTL yi alır.

Adam dayanamaz, tekrar Temel ' e dönüp " kardeş bir tane daha yapıştır, sana 10 YTL daha vereceğim" der.

Temel bir tane daha adamın ensesine vurur ve ilave eder " Dursun, sensin be, yeme beni!" Adam dönüp " Dursun değilm kardeşim be!" deyip ön sıralarda ki kolyuklardan birine oturur.

Temel 'in yanında ki adam artık filmi bırakıp kafasını kazıtan adamı aramaya başlar ve bulur, hemen Temel ' e dönüp " Bak kardeşim, bizim adam işte oraya oturmuş. Git ensesine bir tane daha vur, sana cebimde ki bütün parayı vereceğim!" der.

Temel hemen kafasını kazıtmış adamın arkasına geçip bir tane yapıştırır ve der ki " Ula Dursun, sen burada mıydın? Ben de yarım saattir arkada ki adamı sen sanıp ensesine vuruyorum!"
....................................
:teeth:

Alıntı
.
Konu: 1,019

uy be nede akıllıymış bu temelSmiley (28)

harika.
emegine sağlıkSmiley (18)
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 17

yaw koptum gulmekten ellerine saglik

Alıntı
.
Konu: 313

Smiley (28)Smiley (28) elıne sağlık

Alıntı
.