Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Canım annem !
Konuyu Değerlendir
  • 16 Oy - 2.88 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 80

Her sabah uyandığında günaydın deyip yanağıma masum bir öpücük kondurur öyle uyandırdın beni canım anam. Kardeşimle kavga da etsek yeter kızıma bağırma deyip kızardın kardeşime... o da nasıl kızardı hatırlıyormusun anneciğim.... Babam seninle kavga ettiği zaman günlerce konuşmaz küserdim bir çocuk gibi...Herşey yoluna girdiği zaman bayram olurdu evimizde bizden mutlu kimse yoktu sanki. Daha dün aklımdaydı ilk maaşımı getirdiğim zaman anneciğim. Herkese ufak tefek hediyeler almıştım ve son kalan paramla baklava. Eve nasıl uçarak gelmiştim bir görseydin beni.... Öpmüştün beni aferin kızım demiştin babamsa çok duygulanmıştı. Maaşımı her aldığımda o güzel günler aklıma. İçim bir tuhaf olur gözlerim dolar. Anneciğim nasıl seninle gizli gizli konuşur sevgilimi sana anlatırdım hep merak ederdin. Babama söylememen için sıkı sıkı tembih ederdim. İşte günler geçiyor anne o müthiş gün gelmişti babamla tanışacağı gün... Dört dönerdik bir sorun bir tatsızlık olmasın diye ne komiktik dimi anne hatırladın mı??? Sevdiğim nasıldı ama yakışıklıydı dimi bir o kadar da çekingendi... Tabii kolaymı??? Söz, nişan derken bak anne işte o müthiş gün gelmişti evleniyordum... o küçük kızın evleniyor. Hatırladın mı nasıl da kilo vermiştin anne çok isterdin ya zayıflamayı bir türlü başaramazdın... Evden çıkarken eşime ne demiştin hatırladın mı "kızım önce allaha sonra sana emanet" demiştin herkes nasıl ağlamıştı tutamıyordu kimse kendini. Arkama bakmadan gidiyordum ağladığımı kimsenin görmesini istemedim çünkü daha fazla kahrolsunlar istemedim hızlı adımlarla çıkmıştım dışarı. Sadece yürüdüm.... (yazarken şimdi bile tutamıyorum gözyaşlarımı anne)
Sanki onları bir daha görmeyemecektim sarılamayacaktım sabahları annemin koynuna girip uyuyamayacaktım. Beni bambaşka bir hayat bekliyordu. Zaman geçiyor anneciğim insanoğlu herşeye dayanıyor ya bak bunada dayandım anne, ama biliyormusun anne taki çocuğum olana kadar hep gelmek istedim sizden kopamamıştım bir türlü...
İnsan en sevdiği kişileri hiç bırakırmı bende bırakmadım anne sizi düşündükçe burnumun direği sızlar kalbimde bilindik bir sızı gelir. Eşimde beni hep anladı hep hak verdi bana....
söylediğin sözler gelir aklıma hani derlerya kulağına küpe olsun demiştin oldu da anne Hamile olduğumu öğrendiğin anda nasıl sevinmiştiniz daha bir titrer oldunuz üstüme... Doğuma kadar zor bir hamileliğim olmuştu. Bana hep kızardın kızım yeter bırak artık çalışmayı yolda doğuracan diye... Kızımı kucağıma aldığımda ne demiştim anne hatırladın mı ??? "anne bu benim mi şimdi" demiştim. Ağlamıştın sende tutamayarak kendini. Anneceğim şimdi senin kıymetini daha bir anlıyorum. Kızıma her sarılışımda sen gelirsin aklıma anne.... Seni daha iyi anlıyorum anne şunu unutma ki seni kızdırdığım anlar da oldu seni üzdüğüm için özür diliyorum anneciğim umarım çok geç kalmamışımdır. Anneciğim şunu aklından hiç çıkarma emi küçük kızın seni hep sevecek...
HAKKINI HİÇ ÖDEYEMEM CANIM ANAM
[Resim: frvdf1ys1zjnz4.jpg]

Alıntı
.