Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
HUZURFORUM! ŞİMDİ ÖZELEŞTİR KENDİNİ!!
Konuyu Değerlendir
  • 10 Oy - 2.9 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 67

bunu söylemek haddim değil belki maksadımı aştığımı düşüneceksiniz.
belki forum sahibi ve mod lar kızacak ama söylemek zorunda hissettim. uyarma gereği duydum

forumumuza reklam alınması bi takım nedenlerle gerekli olabilir buna lafım yok elbette

ama reklam konusunda seçici olmak huzurforum için bi eksiklik olmamalıydı bence

forum sayfasının sağ üst köşesinde şöyle bi reklam gördüm ve gerçekten üzüldüm

"kocasını aldatan bayanlar partnerlerini arıyorlar, sen olmak istermisin"

bundan rahatsız olmamı umarım yadırgamazsınız
[Resim: neguzelia8.gif]

Alıntı
.
Konu: 1,019

hiç kimse böyle birşeyi söylediğiniz için maksadınızı aştıgınızı düşünemez. hakkınız var yazdıklarınızda. bahsettiğiniz türde gözüme ilişen reklamları filitreliyorum ve bir daha bu sitede o reklam çıkmıyor. bunun için siz degerli kardeşlerimizin yardımına ihtiyacım var.
yapabileceğiniz en büyük iyilik o reklama tıklayıp açılan adresi bana bu konu devamına yada özel mesajla bana gönderin o sitenin reklamınn gösterilmesini yasaklayayım.
gönül isterki siteye butür reklamları hiç almayalımSmiley (29) şartlar şimdilik buna elverişli değilSmiley (29)

lütfen sitemize yakışmadıgını düşündüğünüz reklamların adreslerini tesbit etmemize yardım ediverin...

Allah razı olsun
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 67

teşekkürler anlayışınızdan ötürü..

..............

bu sitede işte kocasını aldatmak isteyen bayanlar varmış !!!!
engellermisiniz silermisiniz artık siz bilirsiniz.ama forum ana sayfada hala görünüyodu bu valla bu reklama gıcık oldum haa,

bu arada adresi tıklayın adresi bana atın demişsinizya ne yalan söyliyim bi daha böyle bi siteyi tıklayabileceğimi sanmıyorum iğrenç yaaa
ben forumumuzda gördüğüm şekilde söylerim siz halledersiniz herhalde Smiley (28) Smiley (28) Smiley (28)
[Resim: neguzelia8.gif]

Alıntı
.
Konu: 1,019

umarum başka öyle bi reklam çıkmıyordur
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.