Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
1 gün namaz kılmazsak ne olur ki?
Konuyu Değerlendir
  • 19 Oy - 2.74 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 486

1 gün namaz kılmazsak ne olur ki?????????!!!!!!!!!!

arkadaşlar bu sorunun cevabı ne biliyor musunuz?

Ahirette her bir rekat için 40 seneden birgün namaz kılmamak 800 yıl cehennem azabı oluyor,yani 800 sene yanmak.
şimdi elimizi bir çakmağın altında nekadar tutabiliriz arkadaşlar bi düşünelim 1 dakkadan fazla tutabilirim diyen bi babayiğit var mı hiç sanmam!!!!!!!!!!!
Arkadaşlar bir dakika dayanamadığımız ateşi orda kat kat fazlasıyla nasıl dayanabiliriz ki...arkadaşlar hala bişeyleri değiştirebiliriz
unutmayalım ki geçmişle ilgili değiştirebileceğimiz tekşey günahlarımızdır!!!!!!!!
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN VE BİZİ GEREKTİĞİ GİBİ NAMAZ KILAN KULLARINDAN EYLESİN!!!!!! (AMİN)
NOT:BUNLARI OKUDUKTAN SONRA YARIN BAŞLARIM DERSENİZ O YARIN GELMEYEBİLİR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(ALINTIDIR)
beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
[Resim: avauser56671gu3.gif]

Alıntı
.
Konu: 67

unutmayalım ki geçmişle ilgili değiştirebileceğimiz tekşey günahlarımızdır!!!!!!!!

bu biraz olsun umutlandırıyo beni ALLAH affetsin bizi....
[Resim: neguzelia8.gif]

Alıntı
.
Konu: 313

amin evet haklısın tek degiştire bilecegimşz sey o teşekkürler

Alıntı
.
Konu: 4

Emeğine sağlık kardeşim Allah razı olsun

Alıntı
.