Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Hayatinizda ilk ve tek olacak DIKKAT!!!!!
Konuyu Değerlendir
  • 16 Oy - 3.31 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 1,019

Mars gezegeni Agustostan itibaren geceleri gökyüzünün en parlak cismi
olacak. Mars çiplak gözle dolunay kadar büyük görünecek.
27 Agustos'ta Mars dünyaya 34,65 milyon mil yaklaştiginda en büyük
göründügü gün olacak. 27 Agustos gecesi 00:30'da gökyüzünü izleyin.
Dünyanin iki ay'i varmiş gibi görünecek.
Mars'in dünyaya bu kadar yakin geçecegi bir sonraki tarih 2287 yili.
Bunu dostlarinizla paylaşin.
Bugün hayatta olan hiçbir kimse bu olayi tekrar göremeyecek

yukardaki yazı sadece bir kere görebileceğiniz bir olayını bildiriyor.
Güzel ancak bende kendi görüşümü ekliyeyim, bu doğa olayı bir felakete dönüşebilir mi? Neden mi? İklimin bu kadar anormal gitmesi bizim kavrulurken Kuzeybatı Avrupanın resmen sonbahar-kış yaşaması, birşeylerin Türkiyeden çıplak gözle görülmesinin ardından doğal yada yapay felaketler zincirinin ortaya çıkması, çok garip bir tesadüf mü sizce, ben asla tesadüflere inanmayan bir kişi olarak, birilerinin yine başımıza çorap örmeye hazırlandığı hissini taşıyorum. Böyle bir olay birileri için kaçırılmaz bir fırsat zaten. Marsın çekim kuvveti ne kadar büyük felaketlere sebep olabilir? Böyle bir testi bir daha ancak 2287 yılında yapabilirsiniz değil mi? Eh bu olay ancak 2287 yılında tekrar edeceğine göre böyle bir fırsatda asla kaçmaz. Komplo Teorisi Kurduğumu sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Yarın gecenin hazırlıkları çoktan yapıldı bile, benden uyarması, kendinizi ve sevdiklerinizi koruyun ve herşeye de hazırlıklı olun. Dünyanın en büyük teröristleri yarın gece sahnede olacaklar hiç şüpheniz olmasın. Özellikle de tekrar söylüyorum ki 17 Ağustos 1999 asla kendiliğinden olan bir deprem değildi. Yarın gece birileri için yine biçilmiş kaftan birşeylerin arkasına saklanmak için.
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 480

bu dünya onlara kalmayacak kuzen emin ol buna. her ölümlü birgün ölümü tadacaktır.... bu dünya kimseye kalmadı kalmayacakda...
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.