/
30-08-2008, 21:26
Kayseri Meydan ( 30/08/08)
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
.
/
30-08-2008, 21:30
Kayseri Meydan ( 30/08/08)
Bunlarda gündüz çekimleri
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.
.
/
30-08-2008, 21:47
RE: Kayseri Meydan ( 30/08/08)
niye bilmiyorum ama kayseriye karşı bir sempatim var.
belki bir gün gidince büyü çözülür mü
güzel resimler. güzelmiş kayseri meydanı
.
/
30-08-2008, 21:57
kayseri uzun süre yaşamak için güzel değil ama kısa süre yaşamak için gezmek görmek için güzel bir şehir. tabi bu bi karadenizli olan bana göre.
ama Sivas'ta yaşayan biri için kayseri daha cazip bir şehir olabilir. sivasa göre daha güzel bir şehir.
gece çekimleri normalde bu kadar parlak çıkmazdı ama sanırım benim makinanın ömrü dolmuş artık. çok parlak çıktı resimler. kendimi çekeyim dedim ışıklar arasında ben görünmez olacaktım az daha
.
/
30-08-2008, 22:03
bir şehri sevmek için o şehrin büyülklüğünün, doğal güzelliğinin yanıda orda sevdiklerin olasıda önemli onun için sivas türkiyenin en güzel şehridir(benim gözümde).
kayseriyide sivastan büyük olduğu için sevmiyorum vardır kayseriyi bana sevdiren birşeylerde ben bulmuş değilim
alemdar
.
/
31-08-2008, 09:55
(30-08-2008, 22:03 )EsmaMeryeM demiş ki: bir şehri sevmek için o şehrin büyülklüğünün, doğal güzelliğinin yanıda orda sevdiklerin olasıda önemli onun için sivas türkiyenin en güzel şehridir(benim gözümde).
kayseriyide sivastan büyük olduğu için sevmiyorum vardır kayseriyi bana sevdiren birşeylerde ben bulmuş değilim
alemdar
birgün bulursun İnşallah... benim bir yılım geçti kayseride pek fazla sevdiğimi söyleyemem
.