Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Türklerin İdeal Vücut Ölçüleri, hayal kırıklıgına ugruyacaksınız :(
Konuyu Değerlendir
  • 12 Oy - 3.17 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 313

Türk kadınlarının yeni ideal beden ölçüleri, ‘90-60-90’ mükemmelliğini arayan erkekleri hayal kırıklığına uğratacak. TSE’ye göre Türk kadınlarının ve erkeklerinin ideal beden ölçüsü şöyle:

TÜRK Standartları Enstitüsü (TSE), Türk kadın ve erkeğinin beden ölçülerini yeniden belirledi. Çıkan sonuç, Türk kadınının, mükemmel vücut ölçüsü diye bilinen ‘90-60-90’dan uzaklaştığı yönündeydi. Buna göre ideal Türk kadınının standart vücudu, göğüs 96 cm, boy 1.64 cm, bel 68 cm ve kalça 104 cm ölçülerinde... Beden ölçülerinin açıklamasını TSE’den Sorumlu Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun gerçekleştirdi.

SORU ÖNERGESİNE YANIT VERDİ

ALİ Coşkun, ideal kadın ve erkek ölçülerini, Anavatan Partisi Şanlıurfa Milletvekili Turhan Tüysüz’ün ‘Kadın ve erkeğin standardı var mı?’ sorusuna yanıt olarak yaptı. Kadın ve erkeğin vücut ölçüsü olarak özel standardın olmadığını söyleyen Coşkun, ‘Ancak beden ölçüleriyle ilgili Türk standartları mevcuttur. Bunlar da Avrupa standartları veya uluslararası standartlar kaynak alınarak hazırlanmıştır’ dedi.

İSTE TSE’YE GORE iDEAL TURK KADIN VE ERKEGi

KADIN
Göğüs 96 cm
Bel 68 cm
Kalça 104 cm
Boy 1.64 cm

ERKEK
Göğüs 96 cm
Bel 82 cm
Bacak 80 cm

Alıntı
.
Konu: 1,019

saçmalamışlar bunlar ya başka iş bulamamışlar heralde.. o kadar sorunlar bitmişte iş buna kalmış..

emegine sağlık tşkler
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 458

Smiley (5) Smiley (5) garip bu türk insanı yaa! Smiley (23)

Alıntı
.
Konu: 1

Ah Ah ne zaman anlayacak bu millet kalp güzelliğinin önemli olduğunu ya iyice saçmalıyorlarSmiley (30)1
HuzurForum
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

Alıntı
.
Konu: 1,019

oropa demiş ki:Ah Ah ne zaman anlayacak bu millet kalp güzelliğinin önemli olduğunu ya iyice saçmalıyorlarSmiley (30)1
ne zaman yüz güzeliğine aldandıkları için başları sıkıntıya girerse o zaman anlarlar gibi geliyo bana..

bir musibet bin nasihatten iyidir misaliSmiley (18)
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.