____________________________________ En büyük felaketler içinde bile ümidini kaybetme, unutma ki ilik, sert kemiğin içinden çıkar. (Hafız Şirazi) . ____________________________________ En büyük felaketler içinde bile ümidini kaybetme, unutma ki ilik, sert kemiğin içinden çıkar. (Hafız Şirazi) . ____________________________________ En büyük felaketler içinde bile ümidini kaybetme, unutma ki ilik, sert kemiğin içinden çıkar. (Hafız Şirazi) (En son düzenleme: 28-11-2008, 15:08 GüLYapraK.) . ____________________________________ En büyük felaketler içinde bile ümidini kaybetme, unutma ki ilik, sert kemiğin içinden çıkar. (Hafız Şirazi) . ____________________________________ En büyük felaketler içinde bile ümidini kaybetme, unutma ki ilik, sert kemiğin içinden çıkar. (Hafız Şirazi) . ____________________________________ En büyük felaketler içinde bile ümidini kaybetme, unutma ki ilik, sert kemiğin içinden çıkar. (Hafız Şirazi) .
elllerin dert görmesin yaprakçım bu güzel paylaşımlarından ötürü. çok teşekkürler
beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
.
Emeğinize sağlık
Teşekkürler... Hayat Öyle ßir Karmaşa Ki Ya Doğru Zamanda Yanlış İnsanı Çıkarıyor Karşına, Ya Da Yanlış Zamanda Doğru İnsanın Kaybına Neden Oluyor.. Artık Güven Ve Mutluluğu ßulmak Çok Zor, İnsanları Tanımak ßir 0 Kadar İmkansız! Ya Zamana Yeniliyorsun,Ya Da Kişiye..!! .
senin böyle anlamlı içeriği olan resimli paylaşımlarını çok seviyorum ellerine sağlık yaprak
. |