Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Bir ben...bir sen..bir kalbim..
Konuyu Değerlendir
  • 17 Oy - 3.41 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 723

Dinlemek İçin TıkLayınız.

hayatımda
bir ben...
bir sen...
birde kalbim vardı
bazen sahillere çizdim kalbimi.........dalgalar bir gün alıp götürürmü diye...

[Resim: c2ez5.jpg]

bazen hiç korkmadan ateşlere attım.....kül olur...yok olur....unutur diye.....

[Resim: c3cz4.jpg]

bazen kilitledim kalbimin kapılarını.....kimseler görmesin........kimseler girmesin.........kimse kendine yer edinmesin diye......

[Resim: c4ad7.jpg]

bazen boş duvarlara yazdım...soğuk ve karanlık duvarlara.......

[Resim: c5jd1.jpg]

bazen paramparça kırdım kalbimi.....ama herbir parçasındaki seni yine çıkaramadım içinden.......

[Resim: c6tm1.jpg]

bazen sadece uzaktan bakmakla yetindim....uzak kalmak istedim...ama olmadı yine yapamadım...

[Resim: c7ak4.gif]

bazen karanlıklarda yalnızlığa mahkum ettim....yalnızlığı sever....alışır birgün belki diye....

[Resim: c8au9.jpg]

bazen uzak diyarlara gönderdim belki sahibini bulur diye...belki seni bulur diye....ama her defasında...yine yalnızdı.......

[Resim: c9hq1.jpg]

giderken bana bırakmıştın kalbimi....gördüğün gibi hiç anlaşamadım onla...uyuşamadık bir türlü...ama nedenini şimdi anlıyorum....

[Resim: c10ra8.jpg]

kalp benim...benim içimde...bana ait..ama öğrendimki o yalnız senin ellerinde atıyor....sen varsan yaşıyor...sen seversen hayat buluyor...

[Resim: c11zq9.gif]

şimdi aramız nasıl diye soracaksan eğer...biz yollarımızı ayıralı çok oldu sevdiğim....bir daha seni paylaşmamak adına....sonsuzluğa...........
[Resim: c12vm1.jpg]
[Resim: lvbackni1qb7po7.gif]

Alıntı
(En son düzenleme: 17-12-2008, 19:01 Toprak.) .

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.