Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Web Sitesi Tasarımı Ve İnternet Eğitimi Seti | Türkçe
Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 2 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 96

[Resim: 0la7vxdni7cprdng939g.jpg]

Web Tasarımı Ve İnternet Eğitimi (Görsel Eğitim Seti)

internette genellikle ücretli web tasarım eğitim setlerine rastlarız. benim burada paylaştığım set ücretsizdir ve web tasarım yanında web ile alakalı bilgiler de bulunmaktadır. Web tasarım eğitim seti almak için para ödemek istemeyen arkadaşların tercihi olacağını düşünüyorum.

Web tasarım Eğitim seti sayesinde Web tasarımı yapmayı öğreneceksiniz. Ayrıca içerisinde İnternet Eğitimi de bulunmaktadır.

Kişisel veya kurumsal web sitenizi kolayca tasarlamak istediğinizde yalnızca başlıkları izleyerek bu işlemlerin nasıl yapılacağını kolayca öğrenebilir ve daha sonra kendi başınıza öğrendiklerinizi uygulayabilirsiniz. Internet ile ilgili bilmek istediğiniz her şey bu eğitim setinde.

Internet, www, HTML nedir gibi önemli konulara da yer verilmiş. İnternette geziye, e-posta, mesajlaşma, sohbet/chat v.b. konulardan Web sitesi tasarımına kadar tüm konuları bu sette bulabilirsiniz.

Yeni başlayanlardan ileri düzey kullanıcılara kadar herkes için Yüzlerce video gösterimin yer aldığı ve yüksek kalitede kolayca anlayabileceğiniz özelliklerle donatılan bu eğitim CDsi, uzmanlaşma yolunda kullanabileceğiniz kaynaklardan biridir.

Kişisel veya kurumsal web sitenizi kolayca tasarlamak istediğinizde yalnızca başlıkları izleyerek bu işlemlerin nasıl yapılacağını kolayca öğrenebilir ve daha sonra kendi başınıza öğrendiklerinizi uygulayabilirsiniz.

Internet ile ilgili bilmek istediğiniz her şey bu CDde. Internet, www, HTML nedir gibi temel kavramlardan, internette geziye, e-posta, mesajlaşma, sohbet/chat v.b. konulardan Web sitesi tasarımına kadar tüm konular. Yeni başlayanlardan ileri düzey kullanıcılara kadar herkes için Yüzlerce video gösterimin yer aldığı ve yüksek kalitede kolayca anlayabileceğiniz özelliklerle donatılan bu eğitim CDsi, uzmanlaşma yolunda bizce başvuracağınız en etkili kaynaktır.

..::Wupload::..

http://www.wupload.com/file/200429792/We....part1.rar
http://www.wupload.com/file/200429793/We....part2.rar

Alıntı
.