Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
CENNETİN KAPISINDA NE YAZIYOR
Konuyu Değerlendir
  • 14 Oy - 2.93 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 216

Bir gün bizim değerli evliyalarımızdan biri Hristiyan toplumu olan bi ülkeye gider.O gün Papa bederlere bir konferans verecektir.Bizim evliya bir beder kılığında kiliseye gider.Papa tam konuşacakken ani hareketlerle boğazını tutar ve Kilisedekilere seslenerek aramızda bi yabancı var ltf dışarı çıksın konuşamıyorum der.Evliya kendinden bahsettiğini anlayınca ortaya çıkar ve papanın yanına gider ve derki;Ben elhamdülillah müslümanım.Bizim dinimizle sizin dininiz arasındaki farkları anlamak için burdayım der.Papa hayır olmaz dışarı çıkın der.Pederler neden bizim dinimizi ona anlatmıyorsun çekinecek ne var der.Bütün pederler neden neden diye bağırınca Papa peki der.Ama bi şartı olduğunu söyler.Derki hep ben sana soru soracam ama sen sormayacaksın der.Peki der bizim evliya.Tabi bizim evliya bilgili biri olduğu için hemen kabul eder.Başlar Papaz sormaya 1 saat 2 saat 3 saat derken bayağı bir zaman geçer ve Papa tamam artık gidebilirsin der.Bizim evliya bu kadar soru sordunuz sadece bi soru sormama müsade edermisiniz yok derseniz yinede sormayacağım der.Papa bakarki evliya bilgili kesin benim bilemeyeceğim bişi sorar der içinden ve HAYIR sorma der.Tüm pederler hep bir ağızdan bunca zaman ne sorduysanız cevapladı bir soru sormasından neden korkuyorsunuz der ve Papayı sıkıştırırlar.Papa dayanamaz ve sor der.Evliya; Sizin değiştirilmeden önce İncilde ve Şuan Hiç değiştirilmemiş ve değiştirilmeyecek olan Kuran da yazan bir ayetin cevabını samimiyetce söylemenizi istiyorum der ve devam eder.Cennetin Kapısının Üzerinde Ne Yazıyor.Papa düşünmekli olur bir şeklildeyken Bizim Evliya Ben söyleyeyim der.

LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH

(ALINTIDIR)
KORKAKLIKTA AR
İLERLEMEKTE ŞEREF VAR !

Alıntı
.
Konu: 1,019

bunu çok iyi biliyorlar ama inkar ediyorlar...

bu olay üstüne bir hoca arkadaşın anısını anlatmak istiyorum..

hoca arkadaşlarımızdan bir kaçı birgün gezerken bir kilisenin önünden yollları gecer...

aralarında bi karar alıp kiliseye girerler tamda papaz vaaz vermektedir..

Hz.İsa1dan havarilerden bahseder ve incilde Hz.İsa dan sonra havarilerin onun hakkıda anşattıkşarı kısımlardan filan bahsediyor papaz..

bizimkiler dayanamaz papaza soru sorarlar..

incil hakmıdır filan neyse.. tabi adam haktır der.. neysesonuca gelelim...

bizimkiler papaza birkaç soru daha sorarlar.. ve sorulardan biride..

madem incil hz. İsa"ya indi nasıl oluyorda havarilerin sözleri incilde geçiyor? üstelik havariler bu sözleri hz.İsa"dan sonra söylemişler" bunu açıklamasını nasıl yapacaksınız???
(kilisedeliler dagilmiş tabiki)

papaz daha fazla dayanamamış.. bunlara bende inanmıyorum ekmek parası için burda çalışıyorum der ve kurtarır kendini..

işte arkadaşlar papazların durumuda böyle görünüyor... yalan oldugunu bildikleri halde anlatıyorlar..

rabbim hidayet nasip eylesin cümlesine.. cümlemize..
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 458

gerçekten de dediğiniz gibi... hatta vatikan gerçekleri hemen hemen biliyor.. artık neden hiç gerçeklerden bahsetmiyorlar bilimiyorum. belki de siyasi baskıdır!! ???

Alıntı
.
Konu: 9

Yasamin kurali bu .. Sebep aramiya gerek yok ..
Ayrica hazir ekmek yemek kolay, yendikten sonrada çope atmak insanin yuregini açitmiyor.. Ama birde alin teri ile elde edinen yemeklerin hem tadi hemde kiymeti bilinip bir lokmasini insan ziyan etmekten içi ciz eder..
Islamiyet bir nigmet ..Anadan dogmalari muslumanlari goruyoruz ne haldeler .. birde anlamiyla..kelimeyi sehadeti getirene bakmak lazim ...
Ayrica unutmiyalim ki, guncel yasamimizda musluman oldugumuzdan her gun sukr edecek sebepler goruyoruz ...
Hz Allah buyuruyor ki, istedigime ya zenginligi veririm ya imani ..
Bence ne kadar sukur etsek azdir .. bu yolda hakkiyla yuriyebiliyorsak ne mutlu ..
Allah içimizde ki imani guçlendirsin, olmiyanlarada nasip etsin ..

Tesekkurler, guzel bir konu ..

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.