Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
ARKADAŞ, AMA NASIL?
Konuyu Değerlendir
  • 9 Oy - 4 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 10

İnsan yalnız yaşayamaz. Bir toplum içinde yaşamak zorundadır. Gam ve kederlerle dolu hayat yükünü hafifletecek, sevinç ve neşesine ortak olacak bir arkadaş edinmek ister. Bu bir ihtiyaçtır. Arkadaş, insanın en yakın dostu, en candan yoldaşıdır. insanın gören gözü, işten kulağı, düşünen aklıdır.

iki gövdede yaşayan bir ruh ve iki ruhla yaşayan bir gövde olmalıdır .Duyduğumu duyabilen,acımı sevincimi,kendi acısı ve sevinci gibi paylaşabilen bir arkadaş gerçek arkadaştır dosttur benim için.Ve gerçek arkadaşın cinsiyeti olmaz.

[Resim: w9en.jpg]

Alıntı
.
Konu: 458

dediğin gibi bir arkadaş ya da dost bulmak artık çok zor bu zamanda... ama buldun mu war yaa o his çok süper bir şey işte.. teşekkürler!!

Alıntı
.
Konu: 313

var benım güvenebılecegım arkadaşlarım ilk başta alemdar gerceken iyi bir dost iyi bir arkadaş zamanında cok kavga ettık bırbırımızı yedık uyuz oluyordum ona ama ınanın şimdi çok sevıyorum teşekkürler ahuzar.....

Alıntı
.
Konu: 1,019

bu zamanda arkadaş bulmak kadar zor birşey varmı bilmiyorum.. arkadaş bulunurda seni dogru yola çekecek yanlış yaptıgında bu olmaz yapmamlısın diyerek seni o yanlıştan alı koyacak arkadaş bulmak çok zor.
en güvendigin bir kişi bile ummadıgın bir anda bir çıkar ugruna seni satmış oluyor... benim yıllardır bir prensibim vardır az ve öz olsun yeter artar bile..

tşkler ablam
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 10

Ben teşekkür ediyorum size Ve diyorum ki,ahlakta, iyilikte, değerde, hünerde, meziyette, olgunlukta ve faydalı olmada en üst seviyede olmalıdır yaşadığımız dostluk,arkadaşlık ilişkilerimiz.Düşmanlarımız bile takdir etmekten kendilerini alamamalı.Öncelikle pırlanta gibi olması gereken biz olmalıyız.İnsanın kendi hatasını görmesi kadar büyük fazilet yoktur.İnsan vicdanının sesini dinleyebildiği ölçüde müspet davranışlarını daha da geliştirip,yanlış hareketlerini de düzeltmek fırsatını bulabilir kanısındayım.

[Resim: w9en.jpg]

Alıntı
.