Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
resimlerinizi filme çevirin!!! proshowGold
Konuyu Değerlendir
  • 18 Oy - 3.39 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 458

evet arkadaşlar bahsi gecen programımız sayesinde resimlerimizden vcd ve dvd de izleyebileceğimiz filmler yarattabiliyoruz.
mesela bir arkadaşımıza yazın tatilde cektirdiğimiz resimlerimizi yollamak istiyoruz ama o ne resimler digital ve arkadaşımızın pc si yok nasıl yapacağız işte tam burada proshow gold devreye girriyor ve sizin resimlerinizi bir cd ye vcd formatında yazıyor. ve isterseniz resimleriniz arasında geçiş yaparken birbirinden güzel yüzlerce efekt uyguluyor müzik ekliyor resimlerin uzerine ister her resim için ayrı ayrı ister hepsine birden logo veya istediğiniz herhangi bir yazıyı ekliyor ve dvd de izleyecek arkadaşlarımız için ozel bir açılış ekranı uyguluyor(orneğin ayrı ayrı zamanlarda ayrı yerlerde cekindiğiniz resimleriniz var işte bunları ayrı klasorler şeklinde secebilme imkanı tanıyor size proshow gold). ben kullandım anneme babama resimleri bu yolla gonderdim cunku onların pc si yok inanmazsınız muthiş otesi bir program.. Smiley

[hide]buradan arkadaşlar!!![/hide]

Alıntı
(En son düzenleme: 19-12-2007, 20:05 EşkiyA.) .
Konu: 38

peki bunu nasıL yapacağız? yani internet üzerinden mi? ewtse bizimLe Linki payLaşır mısın?
[Resim: gsaslanburcuav7.jpg]

Alıntı
.
Konu: 1,019

link yenilendiSmiley (34)
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.