Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
ASIL TERÖRİST BİRLEŞMİŞ MİLLETLER...
Konuyu Değerlendir
  • 23 Oy - 2.52 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 9

evet bana göre asıl terörist ve ele başları dünya kan aglıyor...sözde savaşlarda barışı saylayan dünyada tek kuruluş olan BM bi söz bie söylemedi söylemiyor hala...Abd nin afganistan harekatındada BM izin vermedi afganistan savaşına abd kendi bildigini okudu savaş açtı talibana BM NİN izin vermedigi bir savaş bu ozaman bu BİRLEŞMİŞ MİLLETLER DENİLEN MERKEZİ ABD NEW YORK KENTİNDE OLAN KURULUŞ NE YAPIYOR BİR KİŞİ BİR DİPLOMAT ÇIKIPTA...ÜZÜNTÜSÜNÜ BİLE DİLE GETİRMEDİ...HEPSİİ ABD İSRAİL TONY Lİ İNGİLTERE CHİRACLI FRANSA BUNLAR TERÖRİSTTİR BEN DERİM...İŞLERİNE GELENİ UYARIRLAR GELMEYENE YOL VERİR BUNLAR (SAVAŞ AÇARLAR...)GEÇENLERDE G-8 ZİRVESİ YAPILDI İSRAİLE TAM DESTEK ÇIKTI YA KILIBIK BUSH HATTA TOPLANTIDA ANGELA MERKELE BİLE MASAJ YAPARKEN YAKALANDI G-8 DEİL DİLİM VARMIYO SÖYLEMEYE NESE BURDAKİ ZİRVEDE İSRAİLE TAM DESTEK ÇIKTI BU DESTEK NASIL EVET ÜSTÜ KAPALI İİ DİNLEYELİM BAKINIZ ŞİMDİİ BÖYLE DİYORLAR...İSRAİL GEREKTİDİGİ TAKTİRDE KENDİNİ KORUMAK ZORUNDA BULUNDUGU COGRAFYA BAKIMIYLA(ORTADOGU)OLACAK İŞ DEİL YA GERÇEKTENDE ADAM ÇOCUKLARI VURUYOR KENDİNİ SAVUNUYOR DİYOLAR... OZAMAN TÜRKİYE K.IRAKA GİRER BU SEFER CONDELİZE RİCE ABD D.İŞLERİ BAKANI DEVREYE GİRİYOR... ORDA BİR MEJLİS VAR ORAYA GİRMENİZ ONLARIN DEMOKRASİSİNİ ÇİGNEMEKTİR VE YENİ BİR GERİLLA SAVAŞI YAPMAK DEMEKTİR DER...OYSA ERDOGAN İSE TOKAT GİBİ CEVAP VERDİ GEÇENLERDE...SANIRIM ERDOGAN DEİLDE GÜL BASIN TOPLANTISINDA DEMİŞTİ AYNI İSRAİL GİBİ HER ÜLKE GİBİ BİZDE TEHDİT ALTINDA KENDİMİZİ HİSSEDERSEK SINIR ÖTESİ HAREKATI YAPARIZ VE ((((KİMSEDEN İZİN ALMAYIZ...)))) EVET IRAKTA RESMEN TERÖR EGİTİYOLAR TALABANİ BARZANİ KÜRT DEVLETİ KURUYOLAR ABD BUDA GEÇER BUDA GEÇER DİYO KISA VE NET YORUMUM...MEHMETÇİK ACİL AMA ACİL IRAKA ÇIKARTMA YAPMALI ÇOK GEÇİKMEDEN...

.....Zaman ne MutLu türküm deMe ZamaNı.....
((oLmadıgım iNsan oLupTa seviLmekTense,kendim oLdugum için NefreT edilmeyi tercih ederim))

Alıntı
.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Lübnan ve Filistin topraklarına yaptığı saldırıların durdurulması çalışmaları kapsamında İngiltere Başbakanı Tony Blair ile telefon görüşmesi yaptı.

KKTC'deki temaslarını sürdüren Başbakan Erdoğan'ın, İngiltere Başbakanı Blair ile Ortadoğu'daki gelişmeleri konu alan bir telefon görüşmesi yaptığı bildirildi. Erdoğan, İsrail ile Lübnan arasında ateşkesin sağlanması ve güvenli insani yardım koridorunun oluşturulması çabalarına Blair'in desteğini istedi. Görüşmede Başbakan Erdoğan, ilgili tüm tarafların girişimlerde bulunarak, ortaklaşa somut adımlar atması önerisini Blair'e sundu. İngiltere Başbakanı Tony Blair ise, Başbakan Erdoğan'a, "Ateşkesin sağlanması ve Lübnan halkına insani yardım ulaştırılması konusunda elimizden geleni yapmaya hazırız" yanıtını verdi.

İki başbakanın, Ortadoğu'daki gerginliğin düşürülmesi için yapılacaklar konusunda görüş alışverişinde bulunduktan sonra, çalışmaları olgunlaştırarak en kısa sürede yeniden görüşmeyi kararlaştırdıkları ifade edildi.

((oLmadıgım iNsan oLupTa seviLmekTense,kendim oLdugum için NefreT edilmeyi tercih ederim))

Alıntı
.
Konu: 313

hayırlısı olsun bakalım su zulümden kurtulsalardı Allahın izniyle

Alıntı
.

işallah...amin

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 3 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2024 MyBB Group.