| Peygamberimizin Hayati | Sevgili Peygamberim | Siyer-i Nebi | Kütübü Sitte | Zulmün Tarihi | Adabı Muaşeret | Ateizm Ve Eleştirisi|
| Kıymetsiz Yazılar | Yaşayan Hurafeler | Namaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | Muhtasar Osmanlı Tarihi | Osmanlıca-Türkçe Sözlük | İslami Sözlük|
| Mübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| Sahabelerin Hayatı | Dini Bilgiler | Yahudiliğin Gerçek Yüzü | Aile Saadeti | Elmalılı Tefsiri| | Çocuk Eğitimi|
Konuyu Değerlendir
gerçekten bir kalemde silermiydim diye düşünüyorum..... sanırım silemezdim ben.....
Kendini Görmek Mi İstiyorsun? O Halde, Aynadaki Dışına Değil, İçindeki Aynalara Bak.
(En son düzenleme: 22-07-2006, 10:01 ırmak.) .
bir kalemde silmek o kadar kolay olsaydı hiç acılar olmazdı.. silerdik giderdi
tşkler
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan .
Hayatta herkeze son bir şans verenlerdenim...şiir 10 numaraydı ama
((oLmadıgım iNsan oLupTa seviLmekTense,kendim oLdugum için NefreT edilmeyi tercih ederim))
.
ben de silerdim bir kalemde ama ne var ki bir daha öyle sever miydim işte... eğer birdaha öyle seversem silerdim . emeğine sağlık gerçekten çok hoş olmuş
ezelden kırılmış kalemim,
seni sevmekse kaderim. . Hercai_21 demiş ki:ben de silerdim bir kalemde ama ne var ki bir daha öyle sever miydim işte... eğer birdaha öyle seversem silerdim . emeğine sağlık gerçekten çok hoş olmuş katılıyorum sana eger bu sevgiyi hak edecek ınsan olursa bir kalemde silerdim .
offffffffffffff offfffffff kayahan babaaaaaa, yaktın dağıttın gene beni.
+rep vermesem öteki tarafta vicdan azabı çekerim valla. .
heheheh vicdan azabı çekme rep ver ehuehe teşekkür ederim
.
ahhhhhhh işte hayat cilesii sevmek o kadar zor... silmekte... ben hiç sevmiyorum... silmemek içinnnnnn...sileceksem niye seviyim.. TŞK. aysema..
. |
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi