Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Selteco Alligator Flash Designer 6.0 **Animasyonlar Oluşturun**
Konuyu Değerlendir
  • 16 Oy - 2.88 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 458

tanıtım:
Flash Designer ile etkileşimli vektörel-tabanlı animasyonlar oluşturmak kolaydır. Zayıflatma, yakınlaşma, döndürme, uçma vb. gibi 130'dan fazla efekt kullanarak, şekiller (resim) ve yazılarla canlandırılmış karmaşık grafikler oluşturabilirsiniz.

Flash Designer, Macromedia Flash formatında SWF dosyaları oluşturur ve animasyonu web sayfanızla bütünleştirmek için HTML kodu kullanmanız gerekmektedir. Bu yazılım, herhangi bir resmi (şekli) modifiye etmek için, yeniden boyutlandırma, nesne ekleme vb. gibi temel düzenleme araçlarını da içerir.

Selteco Alligator Flash Designer, size minimum uygulama (beceri) gereksinimiyle, web siteniz için etkileşimli flash animasyonlar oluşturma imkanı sunar. Önizleme tarayıcısı (penceresi), hazırladığınız animasyonu kaydetmeden önce, aynen web sayfasında görüneceği gibi görüntülemenize olanak sağlar. Acemi kullanıcılar, flash dosyalarını web sayfasıyla bütünleştirmek için gerekli HTML kodunu alabilirler.

Dünyanın en kolay flash aracı ile 5 dakika içerisinde flash'lar hazırlayabilirsiniz:
# Slayt gösterileri, menüler, bannerlar, butonlar, sunumlar, tanıtımlar ve etkileşimli formlar oluşturulabilir.
# Fotoğraflar, ekran görüntülerini, flash ve gif formatlı animasyonlar yazılımın içerisine aktarılıp kullanılabilir.
# Yazılımla biçimler, ilave metinler, eğimler ve bitmapler çizilebilir.
# Üzerine tıklanabilen flash filmler oluşturulabilir.
# Video dosyaları eklenebilir.
# Arkaplanda sesler çalınabilir veya farklı durumlara tıklama ile yönlendirme yapılabilir.
# Herbir nesneye animasyon efektleri konabilir.
# Macromedia Flash dosyalarına (swf) aktarım yapılabilir ve bu çalışmalar web sitesinde yayınlanabilir. Kendi çalışmalarınızı gerçekleştirmek için
# ActionScript 2.0 kullanabilirsiniz.

Yazılım oldukça kullanışlı ve onlarca özelliğe sahip. Her ne kadar profesyonel flash hazırlama yazılımları kadar başarılı olmasa da tatmin edici düzeyde.

Homepage - http://www.selteco.com/flashdesigner/

Size: 1.73 MB

buradan..........

Alıntı
.
Konu: 0

bu programın 5.0.7.2 sürümünü daha önce kullandım ama süresi dolsu kullanamıyorum... 6.0 yükledim flas olarak yapmasını bilmiyorum daha dogrusu yapıyorum ama ben bunu nasıl kaydetecem siteme nasıl eklicem...

Alıntı
.